fbpx

Εσείς δέσατε τον φιόγκο σας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια ισχυρή τάση για το καλοκαίρι που ήδη φοριέται πολυ απο τις σταρ.

Είναι ξεκάθαρο οτι το 2019 θα είναι η χρονιά του φιόγκου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και ανεξάρτητα από το υλικό, το girly αυτό στοιχείο θα παρουσιαστεί σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές καταλαμβάνοντάς σημαντικό μέρος της ντουλάπας μας.

Μετά τα scrunchies που επέστρεψαν το περασμένο καλοκαίρι οι φιόγκοι απο τη δεκαετια του '90 κάνουν την επανεμφάνισή της! Οι σχεδιαστές και οι hair stylists εμπνέονται για μία ακόμη φορά από την αγαπημένη αυτή δεκαετία και μας προτείνουν μία πολύ ρομαντική τάση για τα μαλλιά μας.



Οι φιόγκοι αυτο το ακρως θηλυκό αξεσουάρ έκανε την εμφάνισή του σε πολλές πασαρέλες και τώρα πλέον και στα αγαπημένα μας καταστήματα. Ένα λουκ που μας αρέσει πολύ και κολακεύει σχεδόν όλες τις γυναίκες.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά χρώματα,υφάσματα και prints (π.χ. καρό, λεοπάρ, σατέν και βελούδινα…). Μας αρέσει καθώς μας υπενθυμίζουν τη νεανική μας ηλικία με μία γλυκιά ματιά νοσταλγίας. Το καλύτερο είναι ότι οι κορδέλες, οι φιόγκοι και τα φιογκάκια δημιουργούν πολύ εύκολα και κομψά χτενίσματα. Κάντε μία χαμηλή αλογοουρά, βάλτε τα σε ένα χαμηλό σινιόν ή πάνω σε έναν κότσο κι είστε χτενισμένη από το πρωί έως το βράδυ!