fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Rihanna μόλις φόρεσε ένα vintage iconic παλτό του οίκου Celine

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Στηρίζει την προηγούμενη σχεδιάστρια του οίκου, Phoebe Philo που αποχώρησε το 2018 απο την θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας.

Η Phoebe Philo φεύγει, ο Hedi Slimane έρχεται στον γαλλικό οίκο και όλα δείχνουν να αλλάζουν. Η γυναικεία "ματιά" της Phillo που ήθελε powerful αλλά και cool δημιουργίες απο τις πιο hypersexy του Slimane φαίνεται πως επηρεάζει ακόμα τις μεγάλες σταρ όπως η Rihanna η οποία εξακολουθεί και την στηρίζει.

Έτσι η σουπερσταρ εθεάθη στην παγωμένη Νέα Υόρκη πριν απο λίγες μέρες να φοράει ένα συγκλονιστικό vintage γούνινο παλτό της Celine απο την pre-fall 2018 συλλογή της Phillo που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Το κατάλευκο χειμωνιάτικο total look της Rihanna τράβηξε όλα τα φλας των παπαράτσι και σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά απο τους fashion experts. Το εντυπωσιακό παλτό "έκλεινε" με μια oversized ζώνη που τόνιζε τις καμπύλες της τραγουδίστριας.

Το total white look συμπληρώθηκε με λευκό τοπ και φούστα. Η σταρ επέλεξε για την περίσταση να κρατήσει μια λευκή κροκό τσάντα. Τα sneakers στην ίδια απόχρωση ολοκλήρωσαν αυτή την απίθανη εμφάνιση. Ένα εκκεντρικό λουκ απο το "κακό" κορίτσι της ποπ που όμως μπορεί και το υποστηρίζει. To χρυσό κολιέ και τα διάφανα χρυσά γυαλιά έδωσαν μια έξτρα πολυτελή πινελιά.