fbpx

GΟSH #make yourimpression

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

H GOSH αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη Δανέζικη εταιρεία καλλυντικών, που δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

3in1 Hybrid Eyes: Σκιά ματιών, eyeliner & σκιά για φρύδια

Δημιουργικές στιγμές με τη νέα σειρά της Gosh Copenhagen 3in1 Hybrid Eyes: τέλεια γραμμή eyeliner, εντυπωσιακό smokey eye, εκφραστικά φρύδια με τις μεταξένιες καφέ αποχρώσεις του 3in1 Hybrid Eyes που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα, χωρίς να λερώσουν ή να ξεθωριάσουν. Για αμέτρητα looks με μόνο δύο προϊόντα στο
νεσεσέρ σας , το 3in1 Hybrid Eyes και τη μάσκαρά σας.

Αποχρώσεις:

001 Sand
002 Nude
003 Ash
004 Greybrown
005 Brown
006 Black

Για να εφαρμόσετε το προϊόν ως σκιά ματιών, χρησιμοποιήστε το eye shadow primer ως βάση και προετοιμάστε την επιφάνεια των βλεφάρων για την εφαρμογή της σκιάς. Στη συνέχεια εφαρμόστε το 3in1 Hybrid eyes με καθαρά δάχτυλα ή με ένα ειδικό πινέλο για σκιά ματιών.

Για χρήση του ως eyeliner, απλώστε αρχικά το eye shadow primer για καλύτερη εφαρμογή και πιο σταθερό αποτέλεσμα ή μια σκιά ματιών και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν.

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως σκιά για τα φρύδια, δημιουργήστε μεμονωμένες τρίχες με απαλές ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας τις σκληρές γραμμές. Γεμίστε εσωτερικά το σχήμα του φρυδιού όπου χρειάζεται, για να αποφύγετε τυχόν κενά σημεία.


Βασικά χαρακτηριστικά:

• 3 σε 1: σκιά ματιών, eyeliner & σκιά φρυδιών
• Αδιάβροχο
• Μεγάλης διάρκειας
• Υφή που απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα
• Άψογο και ματ αποτέλεσμα
• Εύκολη - ομοιόμορφη εφαρμογή
• Δεν περιέχει αρώματα και parabens
• Vegan


Τα προϊόντα GOSH στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Α.Ε.
Γραμμή καταναλωτή 210-6026628