fbpx

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της συνεργασίας Kith & Versace

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα εντυπωσιακά logo επιστρέφουν το 2019!

Σύμφωνα με τον κολοσσό όμιλο Kith (ειδικεύεται στο streetwear) και τον δημοφιλή ιταλικό οίκο Versace η μανία με τα logos θα μας απασχολήσει έντονα και το 2019. Τα δύο brands συνεργάστηκαν για μια μοναδική συλλογή που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες και επέλεξαν ως πρόσωπο της καμπάνιας την Bella Hadid.

Η συλλογή Kith x Versace θα περιλαμβάνει 100 μοναδικά και άκρως εντυπωσιακά κομμάτια ανδρικά και γυναικεία, αξεσουάρ και παπούτσια.

Πριν απο λίγες μέρες έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες απο την καμπάνια με την Bella να φοράει 9 outfits. Το απόλυτο streetwear συναντάει την πολυτέλεια και τα "μυθικά" prints του επικού ιταλικού οίκου και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

Στην φωτογραφία η Bella φοράει μια απίθανη βελούδινη φόρμα σε έντονο burgundy χρώμα με το σήμα της Μέδουσας ( χαρακτηριστικό του οίκου Versace) και ένα σουπερ σέξι ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules. Όλη η συλλογή Kith x Versace δημιουργήθηκε στην Ιταλία και θα κυκλοφορήσει σε επιλέγμενα καταστήματα Versace και σε ολα τα Kith stores στις 15 Φεβρουαρίου.







Διαβάστε ακόμα