fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πλατφόρμες επιστρέφουν αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μία τάση που αγαπάμε ιδιαίτερα καθώς χαρίζει ύψος και δείχνει τα πόδια πιο μακριά και πιο λεπτά.

Η επιστροφή της πλατφόρμας είναι γεγονός! Ολοι οι μεγάλοι οίκοι με "πρώτη και καλύτερη" την Miu Miu ψήφισαν ψηλά τακούνια και χοντρές σόλες θέλοντας να μας χαρίσουν πολλούς έξτρα πόντους αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχέδια και διαβάστε πώς θα τα συνδυάσετε.

Maison Margiela

Οι οίκοι που έδειξαν τις πιο εντυπωσιακές πλατφόρμες ήταν οι Saint Laurent, Dolce & Gabbana και Maison Margiela. Ιλλιγιώδες τακούνια και πολύ χοντρές σόλες είδαμε τόσο σε πέδιλα όσο και σε μποτάκια.

Dolce & Gabbana

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαρδιά παντελόνια, μακριά φορέματα αλλά και αέρινες φούστες. Οι πλατφόρμες δείχνουν υπέροχες με χαμηλόμεσα τζην (κάνουν και αυτά comeback) και με τις ολόσωμες φόρμες. Αποφύγετε να τις σετάρετε με αυστηρές midi φούστες. Δείχνουν τέλειες με σορτς για πιο καυτές εμφανίσεις, με στυλ.

Αν θέλετε να δώσετε τη ψευδαίσθηση του ύψους επιλέξτε οπωσδήποτε ένα ζευγάρι σε γήινη απόχρωση ώστε να μην έχετε χρωματική δέσμευση και φρόντιστε το λουράκι του να δένει ακριβώς στον αστράγαλο.

Όταν διαλέγετε παπούτσια πλατφόρμες βεβαιωθείτε πως δεν είναι πολύ στενά στα πέλματα, ώστε να μη κουράζουν τα πόδια σας. Με ένα μαγικό τρόπο θα δείτε πως η εικόνα σας ξαφνικά θα δείχνει πιο ψηλή και αδύνατη.

Miu Miu

Οι πλατφόρμες προσδίδουν θηλυκότητα στυλ. Ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα ρούχα μας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Τι άλλο να ζητήσετε από ένα παπούτσι;

Jacquemus