fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Street Style απο το fashion week της Νέας Υόρκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τι φόρεσαν οι instagram stars στους δρόμους της Νέας Υόρκης;

Τα νέα απο την εβδομάδα μόδας στην πάντα λαμπερή Νέα Υόρκη είναι άκρως ενδιαφέροντα για τους λάτρεις της υψηλής ραπτικής και του pret a portet. Δύο μεγάλοι οίκοι "επέστρεψαν" στην Νέα Υόρκη ο Helmut Lang και ο Proenza Schouler. Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Longchamp, Sophie Delafontaine, έδειξε τις δημιουργίες της για δεύτερη χρονιά στο "Μεγάλο μήλο", ο Raf Simmons αποχώρησε απο τον οίκο Calvin Klein και η Victoria Beckham παρουσιάζει πλεον τις συλλογές της στο Λονδίνο.

Τι επέλεξαν όμως οι fashion influencers για να ξεχωρίσουν αλλά και να αντιμετωπίσουν το ψύχος της Νέας Υόρκης με στυλ; Συγκεντρώσαμε μερικά απο τα πιο ενημερωμένα street style looks και σας τα παρουσιάζουμε

Εντυπωσιακό παλτό σε κόκκινη απόχρωση με print

Συνδυασμός χρωμάτων, print και υλικών σε ένα άκρως δημιουργικό look.

Το μπεζ το οποίο θα πρωταγωνιστήσει την άνοιξη σχεδόν παντού δείχνει υπέροχο σε androgyne look.

Ο πιο στυλάτος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το κρύο είναι το μακρύ λευκό γούνινο παλτό, συνδυασμένο ιδανικά με αξεσουάρ σε καφέ- μπεζ αποχρώσεις.

Τρείς υπέροχες εμφανίσεις: Παλτό απο "μαλακά" υφάσματα, γήινες αποχρώσεις, και σικ αξεσουάρ.

Το snakeprint είναι το επόμενο μεγάλο trend.

Τα puffer jackets "γέμισαν" τους δρόμους της Νέας Υόρκης καθώς είναι ο καλύτερος και ο πιο μοντέρνος τρόπος για να αντιμετωπίσει το fashion crowd το τσουχτερό κρύο.

Οι ολόσωμες φόρμες πρωταγωνιστούν και δίνουν το στίγμα της νέας σεζόν.

Τα oversized φούτερ είναι παντού πια και συνδυάζονται με όλα τα υλικά, απο φούστες και μπότες, μέχρι ποδηλατικά κολάν και μεταξωτά φορέματα!