fbpx

Οι πιο εκκεντρικές παρουσίες στα Grammy Awards

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αυτές είναι οι πιο τολμηρές εμφανίσεις

Η αλήθεια είναι πως στα Grammys παραδοσιακά οι σταρ επιλέγουν τα πιο εκκεντρικά φορέματα και κάνουν συνήθως τις πιο extravagant εμφανίσεις. Κάθε χρόνο επιστρατεύονται οι πιο εκκεντρικοί στυλίστες και κομμωτές, δοκιμάζονται τα πιο προχωρημένα σύνολα και τα πιο τολμηρά make up.

Φέτος την παράσταση έκλεψαν αρκετές celebrities με πρώτη και καλύτερη την ράπερ Cardi B, την J.Lo με ένα chic λευκό τεράστιο καπέλο και την απαστράπτουσα Michelle Obama. Δείτε τις καλύτερες και πιο τολμηρές εμφανίσεις της φετινής διοργάνωσης

Η Janelle Monae με συγκλονιστικό σύνολο του Jean Paul Gaultier.

Η Michelle Obama φοράει κοστούμι του οίκου Sachin & Babi.

Στο κόκκινο χαλί των Grammys έχουμε δεί κατα καιρούς πολλές αποκαλυπτικές εμφανίσεις τόσο απο τις εκκολαπτόμενες σταρλετ μέχρι τις mega star επιπέδου Madonna η οποία είχε εμφανιστεί ως σύγχρονη ταυρομάχος με Givenchy σύνολο το 2015. Ποιός μπορεί να ξεχάσει την τρομερή εμφάνιση της Lady Gaga με σύνολο Hussein Chalayan ως αυγό το 2011;

Πίσω στο μακρινό 2000 η Jennifer Lopez είχε κόψει όλες τις ανάαες με το tropical φόρεμα με το σουπερ αποκαλυπτικό ντεκολτέ του οίκου Versace.

H σέξι Miley Cyrus με σύνολο Mugler.

Chloe x Halle με δημιουργίες με εντυπωσιακά ruffles

Φέτος το dress code ήταν εντελώς διαφορετικό και "έστελνε" καινούργια μηνύματα στον κόσμο της μόδας. Οι σταρ δεν θέλησαν να δείξουν πολύ σάρκα. Πολλές απο αυτές επέλεξαν κοστούμια σε έντονα χρώματα με άψογο tailoring, τουαλέτες υψηλής ραπτικής και σύνολα με έντονα ruffles.

H Jennifer Lopez με εντυπωσιακό σύνολο Ralph & Russo.

Η Kacey Musgraves με υπέροχο φόρεμα Valentino.

H Lady Gaga σε μια ακόμη σικ εμφάνιση με φόρεμα Celine by Hedi Slimane.

Η τρομερή Cardi B κλέβει την παράσταση με Vintage Mugler Couture.

Η Tracee Ellis Ross με γοργονέ κόμμωση και καταπράσινο κοστούμι Ralph & Russo.