fbpx

4 τρόποι να φορέσετε το καφέ την νέα σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι αναφισβήτητα το χρώμα της άνοιξης

Απο το σκούρο σοκολατί μέχρι το χρώμα της καραμέλας και το μπεζ οι αποχρώσεις του καφέ είναι πολλές και δημιουργούν σοφιστικέ και κομψούς συνδυασμούς. Οι συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 όλων των μεγάλων σχεδιαστών είχαν το καφέ ως βασικό χρώμα και φυσικά όλες τις αποχρώσεις του: απο το απαλό μπεζ, μπρονζέ, το χρώμα της άμμου, το σκούρο καφέ. Πολλοί οίκοι μαλιστα πρότειναν το καφέ σε total look.

Με ανανεωμένη 70s διάθεση

Αγαπάμε την δεκαετία των '70s όσο καμία άλλη και μας αρέσουν οι στυλιστιικές αναφορές σ'αυτή. Το φόρεμα του Valentino έχε μια νοσταλγία, οι μπότες θυμίζουν σύγχρονη Μπαρμπαρελα και το nude κραγιόν "δένει" άψογα με το λουκ.

Δερμάτινες μπότες, £1,575 στο Net-a-porter.com, Δερμάτινη τσάντα £310 στο Farfetch.com, Pat Mcgrath κραγιπόν, £31 στο Patmcgrath.com, Valentino logo-print μίνι φόρμεα £2,300 στο Matchesfashion.com.

Ο μινιμαλισμός των '90s

Ο οίκος Prada ήταν απο τους πρώτους που ψήφισαν μινιμαλισμό και απλότητα απο τα '90s με σύνολα εμπνευσμένα απο την συγκεκριμένη δεκαετία.

Φούστα απο σιφόν της Prada, £1,160 στο Prada.com, Mules του Sergio Rossi £544 στο Sergiorossi.com, ζιβάγκο Supriya Lele, £185 στο Farfetch.com, τσάντα Wai Wai, £848 στο Matchesfashion.com.

Για όσες αγαπούν το μαύρο

Το μαύρο με το καφέ είναι ένα υπέροχος συνδυασμός που αναδεικνύει τις περισσότερες γυναίκες. Επίσης είναι μια σχετικά ασφαλή επιλογή που σας δίνει ενα elegant και classy αποτέλεσμα.

Παλτό του οίκου Balenciaga, £4,525 στο Matchesfashion.com, τσάντα Marine Serre , £554 στο Matchesfashion.com, μπότες Prada, £795 στο Net-a-porter.com, μακρύ φόρεμα της Loewe , £2, 225 στο Farfetch.com.

Το νέο κοστούμι

Τα ραμένα σύνολα έχουν κάνει δυνατό come back στην μόδα και οι επιλογές που έχετε είναι πλεον πολλές. Απο τα χαμηλόμεσα σχετικά φαρδιά παντελόνια, στα oversized blazers, τα tuxedo κοστούμια ή σε πιο loose γραμμές, ότι και αν προτιμήσετε θα είστε στο πνεύμα της άνοιξης. Δείτε αυτό το υπέροχο σακάκι στην ζεστή απόχρωση της καραμέλας απο τον οίκο Connolly και αν δεν είναι αυτό η επιτομή του σικ και elegant τότε τι άλλο;

Σταυρωτό σακάκι Connolly, £990 στο Matchesfashion.com μπότες Givenchy, £965 στο Matchesfashion.com,Πουκάμισο απο τον οίκο Raey, £225 στο Matchesfashion.com, δερμάτινη κροκό τσάντα του οίκου Chloé, £1,425 στ Matchesfashion.com, ψηλόμεσο παντελόνι Connolly £590 στο Matchesfashion.com.