fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα statement σκουλαρίκια της νέας σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πλατίνες, διαμάντια κα ροζ χρυσός πρωταγωνιστούν στα πολύτιμα κοσμήματα της άνοιξης

Το να αγοράσετε τα καλύτερα statement σκουλαρίκια για την νέα σεζόν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς η "οδηγία" απο τις πασαρέλες είναι ξεκάθαρη: όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα. Τα XXL σκουλαρίκια φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζουν με ολα τα σύνολα. Απο τα statement σε ροζ χρυσό, τα μαύρα με πέρλες και τα ασημένια με κρύσταλλα οτι και αν επιλέξετε φροντίστε να είναι πολύ μεγάλα.

Απο διαμάντια 14 καράτια ροζ χρυσό αυτά τα μοναδικά σκουλαρίκια -κεράσια της Natasha Zinko κοστίζουν £3,625 και θα τα βρείτε στο Farfetch.com

Με μαύρα λουλουδια, αξίας £344.13 απο τον Oscar de la Renta.

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αξίας £23 απο το & Other Stories.

Ο ροζ χρυσός κερδίζει συνεχώς έδαφος και αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα κοσμήματα. Απο τον θρυλικό οίκο Cartier μέχρι τα statement εκπτωτικά σκουλαρίκια στο Net-a-Porter οι περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν το σικ rose gold!

Σκουλαρίκια J’adior, αξίας £300 απο τον Dior.

Με κρύσταλλα, αξίας £1,440 απο τον οίκο Gucci.

Αν δεν είναι statement ο Πάνθηρας του οίκου Cartier με πλατίνα και διαμάντια τότε τι είναι; Τιμή on request.

Οι πέρλες μας "απασχολούν" και την άνοιξη του 2019 καθώς δεν "έφυγαν" ποτέ απο τα αυτιά της ελίτ του street style. Εκτός απο αυτό όμως, τα κοστούμια και τα κοσμήματα της "Ευνοούμενης" του πολυβραβευμένου Γιώργου Λάνθιμου αποτελούν έμπνευση για τον κόσμο της μόδας.

Με διαμάντια και πέρλες σε 18 καράτια ροζ χρυσό, £1,590 απο την Annoushka.