fbpx

Trend alert: Η επέλαση των mules!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μάθετε πως θα τα συνδυάσετε καθώς είναι τα παπούτσια που θα φορέσουμε όλες την επόμενη σεζόν.

Τα Mules της νέας σεζόν είναι σοφιστικέ και προσδίδουν φοβερό στυλ στα σύνολα. Αυτό το καλοκαίρι (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) θα αγοράσετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι mules. Ο κόσμος της μόδας τα φοράει ήδη απο το περασμένο καλοκαίρι και σχεδόν όλες οι σταρ bloggers δεν τα αποχωρίστηκαν ούτε κατά την διάρκεια του χειμώνα .

Με τακούνι πλατφόρμα του οίκου Chloe.

Τα φλατ mules είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή που μπορείτε να συνδυάσετε τόσο με σέξι skinny jeans όσο και με office παντελόνια ακόμα και με κοστούμι.

Ασπρόμαυρο απο τον Dries Van Noten.

Τα mules αποτελούν το απόλυτο must-have στα παπούτσια της νέας σεζόν. Το συγκεκριμένο trend φέτος θυμίζει λίγο πλατφόρμα αλλά και clogs και σε κάποιες περιπτώσεις ankle boot. Γενικά μας αρέσουν πολύ καθώς προσδίδουν στυλ και είναι άνετα. Φοριούνται με πολλά διαφορετικά σύνολα όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά looks, απο ένα σουπερ Parisian chic look, μέχρι και πιο sporty casual look.

Σας προτείνουμε να τα φορέσετε με cropped παντελόνια για να τα αναδείξετε. Αν πάλι δεν αγαπάτε ιδιαίτερα τα κοντά παντελόνια τότε θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα classic look με φούστες και φορέματα.

Με χαμηλό τακούνι απο τον οίκο Rejina Pyo

Μπορείτε να φορέσετε τα έντονα πολύχρωμα ψυχεδελικά σας mules με ένα regular τζην και ανοιχτόχρωμο μπλέ πουκάμισο. Ένα look εμπνευσμένο απο την ανδρική γκαρνταρόμπα. Τα ψηλοτάκουνα με λεπτά σταυρωτά λουριά κρατήστε τα για τις βραδινές εμφανίσεις καθώς ταιριάζουν μοναδικα με τα slip dresses, τα κροσέ και τα μακριά μπεζ φορέματα.

Πολυχρωμα με prints απο τον οίκο Versace