fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

5 beauty looks που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ίσως κάποια είναι λίγο extreme ωστόσο μπορείτε να τα προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ.

Μέσα στην φρενίτιδα του London Fashion Week υπάρχουν και πολλές beauty στιγμές που τραβάνε τα βλέμματα απο τα εκκεντρικά σύνολα και τις εντυπωσιακές δημιουργιές των σχεδιαστών. Και όταν αναφερόμαστε σε beauty trends οφείλουμε να σας εξηγήσουμε επακριβώς τι προτείνουν οι οίκοι για τον επόμενο χειμώνα.

Αυτές οι 5 τάσεις ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Simone Rocha

Όλη η συλλογή του οίκου ήταν αφιερωμένη στην αληθινή ομορφιά, απο τα ρούχα μέχρι το make up. Απαλές μπούκλες, υπέροχα hairclips, εντυπωσιακά bands στόλιζαν τα κεφάλια και όμορφα χείλη σε βαθιά berry απόχρωση.

Molly Goddard

Έμφαση στα μάτια, με έντονο kohl να κάνει αντίθεση με το έντονο ροζ ρούζ που χρησιμοποίησε ο make-up artist Hiromi Ueda. Ενα λουκ που ταιριάζει πολύ στις Ελληνίδες.

Ryan Lo

Τα μαλλιά ήταν εμπνευσμένα απο το "Hollywood-kitsch glamour" των περιοδικών της δεκαετίας του1950 με τέλειες γοργονέ μπούκλες και όμορφα hairclips.

Burberry

Εμπνευσμένα απο την Art Nouveau τα περίτεχνα χτενίσματα τράβηξαν όλα τα φλας στην εβδομάδα μόδας. Το λουκ συμπλήρωσαν τα τέλεια δέρματα με ένα combination nude με κόκκινο κραγιόν της φοβερής make up artist Pat McGrath.

Halpern

Τα '70s vibes κυριάρχησαν στον οίκο Halpern, όπου ο Isamaya Ffrench δημιούργησε ένα disco μακιγιαζ ματιών με έντονα χρώματα και εφέ καθρέφτη!