fbpx

Οι τεράστιοι φιόγκοι είναι το μεγάλο "φαβορί" για το κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Φαίνεται πως η αίθουσα φέτος θα γεμίσει ρομαντικούς φιόγκους.

Οι φιόγκοι θα στολίσουν τις βραδινές τουαλέτες των σταρ στα φετινά Όσκαρ και απο οτι φαίνεται οι εμφανίσεις θα είναι απλά συγκλονιστικές στο κόκκινο χαλί. Αλλωστε μια γεύση απο το τι θα φορεθεί στην πιο λαμπερή εκδήλωση της χρονιάς πήραμε απο τις Χρυσές Σφαίρες όπου είδαμε όλες τις μεγάλες σταρ να εμφανίζονται είτε με τεράστιους φιόγκους, είτε με πιο διακριτικά φιογκάκια.

Πρόκειται για ένα μεγαλο trend το οποίο ξεκίνησε πέρυσι λίγο πιο δειλά, ωστόσο φέτος είναι η χρονιά των φιόγκων. Οι φιόγκοι μάλιστα φέτος θα είναι τόσο μεγάλοι που θα "απαιτήσουν" και δική τους πρόσκληση στα Όσκαρ!.

Η τάση ξεκίνησε να είναι πιο έντονη απο τον περασμένο Σεπτέμβρη όπου οι οίκοι Miu Miu, Marc Jacobs, Rodarte, Emilia Wickstead και Moschino έδειξαν έντονους φιόγκους στις ανοιξιάτικες συλλογές τους για το 2019. Επιπλέον τους συμπεριέλαβαν και στις χειμωνιατικες κολεξιόν για το 2020. Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πώς θα δείχνουν οι τεράστιοι φιόγκοι στην πραγματική ζωή αλλά στο κόκκινο χαλί είναι απλά υπέροχοι.