fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα σακάκια της άνοιξης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μπορείτε να ξεκινήσετε να τα φοράτε απο τώρα.

Τα σακάκια είναι μια απο τις πιο έξυπνες και διαχρονικές αγορές που μπορείτε να κάνετε όλες τις εποχές. Για την άνοιξη του 2019 οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν αρκετά σχέδια που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Με πολλές πρακτικές τσέπες, σε κλασικό μαύρο, σε western στυλ με κρόσια και το μεγάλο trend της φετινής σεζόν που είναι το μακρύ blazer. Το σωστό μήκος είναι αυτό που καλύπτει τους γοφούς και κατεβαίνει μέχρι το μέσο του μηρού. Τα σακάκια απο δέρμα επίσης είναι μια τάση που μπορείτε να επενδύσετε και να φορέσετε άμεσα.

Δείτε τις 5 πιο δυνατές τάσεις για την φετινή άνοιξη.

Το μακρύ blazer συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα σύνολα και φοριέται ακόμα και μόνο του απο τις πιο τολμηρές.

Western look με σακάκι σε burgundy απόχρωση και κρόσια για ένα πιο ανέμελο στυλ που ταιριάζει άψογα στα πρώτα δροσερά ανοιξιάτικα βράδια.

Το σακάκι με multiple τσέπες εκτός απο πρακτικό είναι πολύ στυλάτο και φοριέται ακόμα και στην...παραλία. Μας αρέσει πολύ με loose παντελόνια και tank tops

Μαύρο και κλασικό είναι μια σταθερή επιλογή που συνδυάζεται με όλα τα σύνολα και σας πάει παντού, απο νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι σε βραδινό coctail party.

Το δερμάρτινο σακάκι είναι απο τα αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια. Φέτος επενδύστε σε ένα μπεζ απο μαλακό δέρμα, μια απίθανη και πολύ σικ επιλογή.