fbpx

Το νέο, λαμπερό trend της Αvon!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Η Avon, η εταιρεία που πουλάει τέσσερα κραγιόν ανά δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο, καλεί κάθε λαμπερό κορίτσι να αναλάβει δράση στο «παιχνίδι της λάμψης» με τη νέα συλλογή κραγιόν Mark. Prism.

Απίστευτα λαμπερά, έντονα χρώματα σε 20 μοντέρνες αποχρώσεις, 11 φουτουριστικές & 9 Celestial Nude. Σε κάθε κίνησή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας θα λάμπουν με ένα εκθαμβωτικό χρώμα που θα σας κάνει να κερδίζετε τις εντυπώσεις πριν πείτε μία λέξη!

Τα γυαλιστερά κραγιόν έχουν συνήθως τη φήμη ότι το χρώμα τους ξεθωριάζει, αλλά το κραγιόν Prism επαναπροσδιορίζει την έννοια της λάμψης με δυνατότητα από μέτρια έως και πλήρη κάλυψη. Και οι 20 αποχρώσεις, από τις κλασικές έως και τις πολύ έντονες και τολμηρές, προσφέρουν εντυπωσιακό χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας έχουν ότι χρειάζεται για να τραβήξουν τα βλέμματα. Συνεχίστε να κινήστε για να συνεχίσετε να λάμπετε!

Από τα τολμηρά τιρκουάζ και λιλά, τα θερμά μοβ και τα δυναμικά κόκκινα έως τις ζεστές και ψυχρές nude αποχρώσεις, κάθε κραγιόν της συλλογής αφήνει 4.000 πρισματικές πέρλες σε κάθε εφαρμογή, για εκθαμβωτική λάμψη που σας κάνει να ξεχωρίζετε, όπως κινείστε χάρις στο αποκλειστικό Pearl Elixir της Avon: μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει επικάλυψη που αντανακλά.

Τι είναι αυτή η φόρμουλα; Ένα μοναδικό μείγμα, αποτελούμενο από 4,5 εκατομμύρια πρισματικές πέρλες που περιλαμβάνονται σε κάθε κραγιόν και αιχμαλωτίζουν το φως, καθώς κινείστε και όχι μόνο! Αυτή η απαλή φόρμουλα γεμίζει τα χείλη με έντονο, πλούσιο χρώμα και παρέχει από μέτρια έως πλήρη κάλυψη που διαρκεί για ώρες!

Το αποτέλεσμα; Λαμπερά χείλη με εντυπωσιακό χρώμα που διαρκεί για ώρες!

Σχετικά με την Avon
Η Avon στηρίζει τις γυναίκες για περισσότερο από 130 χρόνια, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, που πωλούνται κυρίως σε γυναίκες, από γυναίκες. Εκατομμύρια ανεξάρτητα Μέλη σε όλο τον κόσμο προωθούν εμβληματικές σειρές της Avon, όπως η Avon Color και η ANEW, μέσω των κοινωνικών δικτύων τους, δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρήσεις στο χώρο της ομορφιάς. Η Avon υποστηρίζει την ενδυνάμωση, την επιχειρηματικότητα και την ευημερία των γυναικών και έχει δωρίσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εκστρατείες που τις αφορούν μέσω δράσεων της Avon και του Avon Foundation. Μάθετε περισσότερα για την Avon και τα προϊόντα της στο avoncosmetics.gr. #Stand4Her