fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πιο σέξι εμφάνισεις στο After Oscar πάρτι του Vanity Fair

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

H Kendall Jenner έκανε την πιο σέξι εμφάνιση καθώς εμφανίστηκε ημίγυμνη

Το καθιερωμένο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Οσκαρ καταφέρνει πάντα και συγκεντρώνει την ελιτ της παγκόσμιας σόουμπιζ. Τοπ μόντελ, A-list stars, βραβευμένοι με τα χρυσά αγαλματίδια, εκκεντρικοί εκατομμυριούχοι, παραγωγοί, σταρλετ, μεγαλοπαράγοντες των media, διαφημιστές, καλλιτέχνες όλοι διασκεδάζουν παραδοσιακά μετα τα Oscar στο μεγάλο και λαμπερο πάρτι που έχει γίνει θεσμός.

H Adriana Lima εκθαμβωτική και σουπερ σέξι φτάνει στο πάρτι και τα φλας παίρνουν φωτιά.

Στο λαμπερό πάρτι φαίνεται πως ο κανόνας στο dress code είναι less is more και οι περισσότερες σταρ, κυρίως τα μοντέλα τον τηρούν και φροντίζουν να εμφανίζονται με τολμηρά και άκρως αποκαλυπτικά σύνολα. Στο φετινό πάρτι πιο "γυμνή" celebrity αναδείχθηκε η Kendall Jenner η οποία δεν άφησε σχεδόν τίποτα στην φαντασία.

Η Zoë Kravitz με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό σύνολο Alexander McQueen

Η Naomi Campell με ημιδιάφανο floral φόρεμα

Κατά την διάρκεια του Vanity Fair παρτυ άφθονη σαμπάνια και πεντανόστιμα burgers βοηθούν τους celebrities να χαλαρώσουν στους καναπέδες δίπλα στα αγαλματίδια τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Lady Gaga δεν άφησε απο τα χέρια της ούτε για ένα λεπτό το βραβείο και μάλιστα ήταν αρκετές οι στιγμές που το φίλησε! Οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με 80's μουσική αλλα και επιτυχίες του σήμερα όπως το “I Like It” της Cardi B.

Η 37χρονη Allesandra Ambrosio με γαλάζιο αποκαλυπτικό φόρεμα

Η Emma Roberts με φόρεμα Yanina Couture.

Η Emily Ratajkowski και το εντυπωσιακό της μπούστο δεν θα μπορούσε να λείπει απο το party -θεσμό