fbpx

Dermacol beaty products!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τρία προϊόντα της Dermacol για εντυπωσιακό beauty look!

Ένα κλικ με το νέο Touch & Cover Illuminating Concealer και κάθε ατέλεια εξαφανίζεται! Μειώνει αισθητά τους εμφανείς μαύρους κύκλους και χαρίζει στην επιδερμίδα λαμπερή όψη. Η βελούδινη και ανάλαφρη σύνθεσή του, περιέχει μικροσωματίδια λάμψης που αντανακλούν το φως και χαρίζουν άμεση ξεκούραστη όψη και φωτεινότητα στο δέρμα σας. Διαθέτει πρακτικό πινέλο για σταθερή εφαρμογή, ακόμα και στα «προβληματικά» μέρη του προσώπου. Ιδανικό για τα μάτια, τη μύτη και την περιοχή των χειλιών. Αποτελεί την τελική πινελιά για μία άψογη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, σε μια πρακτική συσκευασία. Εφαρμόζεται εύκολα ενώ διαθέτει μικροσωματίδια λάμψης και μια ευχάριστα απαλή και βελούδινη υφή. Χωρίς Parabens

H Dermacol προσθέτει 6 νέες αποχρώσεις στην επιτυχημένη & «επαναστατική» σειρά Lip colour! Δύο προϊόντα ενώνονται σε ένα στο 16H Lip Colour: υπέροχο πλούσιο χρώμα και ultra gloss για φυσική φροντίδα των χειλιών και προστασία από την ξηρότητα. Απλώνεται εύκολα και χάρη στην επαναστατική του υφή παρέχει πλούσιο χρώμα που στεγνώνει σε μόλις 1 λεπτό και παραμένει αναλλοίωτο για 16 ώρες. Η πλούσια σύνθεσή του σε φυσικά έλαια, κερί μέλισσας και βιταμίνη Ε, διατηρεί τα χείλη σας ενυδατωμένα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, για σαγηνευτική εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το σαγηνευτικό βλέμμα χρειάζεται περιποιημένες βλεφαρίδες χρειάζεται όμως και καλοσχηματισμένα φρύδια. Το Εyebrow Mascara Waterprοοf είναι το νέο προϊόν της Dermacol και εξασφαλίζει τη βέλτιστη εφαρμογή του χρώματος στα φρύδια ενώ παράλληλα χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Έχει αδιάβροχη σύνθεση και ειδικό μικρό βουρτσάκι που δίνει ομοιόμορφη όψη και γέμισμα.

Τα προϊόντα Dermacol στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε.

Γραμμή καταναλωτή 210-8067190