fbpx

Celine AW19: Μια εκπληκτική συλλογή απο τον Hedi Slimane

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απίθανα ρούχα, εντυπωσιακά αξεσουάρ και 70's διάθεση στην νέα εποχή του θρυλικού οίκου

Μια εμπνευσμένη συλλογή, με κυριάρχο το πνεύμα απο τα 70's, υπέροχες μπότες μέχρι το γόνατο με τετράγωνο τακούνι, ψηλόμεσα παντελόνια, καπέλα και μακριές φούστες έδωσαν ξανά πνοή στον γαλλικό οίκο. Πρόκειται για την δεύτερη κολεξιόν που σχεδίασε ο Hedi Slimane για τον οίκο που έχει αφήσει ιστορία αλλά και ένα γερό αποτύπωμα απο την προηγούμενη καλλιτεχνική διευθύντρια Phoebe Philo.

To ρετρό και μια bourgeois νοσταλγία ήταν τα χαρακτηριστικά της συλλογής για τον ερχόμενο χειμώνα. Η γυναίκα του οίκου Celine για την επόμενη σεζόν φοράει ζιπ κιλότ, επιλέγει αυστηρά blazer, μεταξωτά μαντήλια,εντυπωσιακές κάπες και μεγάλα γυαλιά ηλίου. Η συγκεκριμένη συλλογή ήταν το καλύτερο δείγμα του ταλέντου του Slimane μέχρι τώρα σύμφωνα με τους fashion experts.

Διακρίναμε έντονα στοιχεία rock chic με κλασικό tweed, κασμιρένια πουλόβερ και μεταξωτές μπλούζες με prints αλυσίδες. Τα μοντέλα έδειχναν "αληθινές" γυναίκες με σύνολα και αξεσουάρ που βλέπουμε στην καθημερινότητα. Οι ψηλές μπότες, τα εντυπωσιακά cardigan-suits με παγιέτες, τα ντραπέ μεταξωτά φορέματα και οι φανταστικές καμπαρντίνες ήταν τα κομμάτια - κλειδιά της κολεξιόν. Τα μοντέλα περπάτησαν με τα χέρια στις τσέπες, τις τσάντες στους ώμους δίνοντας το στίγμα της νέας Celine: δυναμικά ρούχα για δυναμικές γυναίκες

Το πνεύμα των 70's αναβίωσε και στα ατημέλητα χτενίσματα αλλά όχι στο μακιγιάζ.