fbpx

Τα ωραιότερα sneakers που πρέπει να επενδύσετε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Είναι το Must Have για άλλη μια σεζόν.

Τα sneakers δεν έχουν πια θέση μόνο στο γυμναστήριο ή στις χαλαρές βόλτες του σαββατοκύριακου. Τα νέα αθλητικά υπερμεγέθη παπούτσια μας συνοδεύουν απο το πρωί στο γραφείο με πιο αυστηρό λουκ μέχρι αργά το βράδυ στο μπαρ με slip dress.

Τα sneakerst της νέας σεζόν, είναι χρωματιστά, χαρούμενα, παιχνιδιάρικα και ταιριάζουν με όλα τα σύνολα μας, απο τα τζην μέχρι τα βραδινά φορέματα και απο τα hoodies μέχρι τα μεταξωτά πουκάμισα. Δείτε τα πιο cool αθλητικά που κυκλοφορούν στην αγορά και επενδύστε.

Manhattan Leather Sneakers απο την Acne Studios, θα τα βρείτε στο net-a-porter.com με κόστος $500.00. Σε γήινα χρώματα ταιριάζει πολύ με slip dresses, σορτς αλλά και ολόσωμες φόρμες

Jaw Mesh Sneakers απο τον Givenchy στο net-a-porter.com, αξίας $825.00. Το λευκό είναι μια κλασική και "καθαρή" επιλογή που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο με κοστούμι

Track Low-Top Trainers απο τον Balenciaga, θα τα βρείτε στο matchesfashion.com και κοστίζουν $895.00. Στο αγαπημένο χρώμα της σεζόν baby blue

Spike Sock Studded Neoprene Trainers απο τον Christian Louboutin θα τα βρείτε στο matchesfashion.com και κοστίζουν $2,995.00. Flashy κόκκινο με τρουκς και δεν θα περάσετε ποτέ απαρατήρητες.

Brooklyn Suede High-Top Sneakers απο τον GANNI στο net-a-porter.com, αξίας $475.00. Μας αρέσει πολύ και ταιριάζει με τα φαρδιά παντελόνια, τα ποδηλατικά κολάν και τα oversized blazers.

Pink Eclypse Sneakers απο την Stella McCartney στο ssense.com αξίας $485.00. Girlie και "παιχνιδιάρικα" sneakers σε χαρούμενο και φωτεινό ροζ - φούξια.