fbpx

Τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να επενδύσετε για το 2019

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απο τις It bags μέχρι τις κλασικές καπαρντίνες

Ανάμεσα στα σύνολα που έχουν γεμίσει τις ανοξιάτικες βιτρίνες και τις δεκάδες τάσεις υπάρχουν 5 κομμάτια -κλειδιά που πρέπει να επενδύσετε καθώς η αξίας τους είναι διαχρονική και θεωρούνται απο τα πιο "πρακτικά" fashion items. Η άνοιξη είναι προ των πυλών και τα καστήματα έχουν κατακλυστεί απο τα καινούργια φωτεινά σύνολα που σηματοδοτούν το τέλος του χειμώνα.

Καπαρντίνα απο τον οίκο Burberry αξίας 1,450 στο Net-a-porter.com. Μια σταθερή αξία που αποτελεί κλασική επιλογή για την άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο του 2019.

Η τσάντα του οίκου Dior είναι το Must Have της φετινής σεζόν αξίας £2,150 στο Dior.com.

Μπορείτε να επενδύσετε σε μια designer bag κατά την διάρκεια των εκπτώσεων και να αγοράσετε μια καπαρντίνα ή ένα δερμάτινο τζακετ απο ένα πολυκατάστημα στο 1/3 της τιμής απο οτι θα κάνατε με κάποιο επώνυμο brand. Μ'αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα είστε ταυτόχρονα στην μόδα.

Το δερμάτινο σε στυλ 70s jacket αξίας £1,300 θα το βρείτε στο Acnestudios.com. Τα δερμάτινα τζακετ έχουν κάνει comeback και αποτελούν το δυνατό χαρτί της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

Balenciaga γόβες απο tweed αξίας £835 στο Matchesfashion.com. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα ανοιξιάτικα σύνολα καθώς είναι τόσο σικ που φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ

Η ολόσωμη φόρμα του οίκου Orseund Iris, αξίας £565 στο Net-a-porter.com. Οι νέες ολόσωμες φόρμες φοριούνται με ψηλοτάκουνα αλλά και με sneakers και θυμίζουν αυτές των πιλότων.