fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τσάντες της νέας σεζόν είναι απίθανες και τις θέλουμε όλες!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα Must Have της άνοιξης

Η νέα σεζόν απέχει μόνο μια ανάσα και εμείς προετοιμαζόμαστε για να την υποδεχτούμε με όλα τα καινούργια αξεσουάρ που μας προτείνουν οι σχεδιαστές. Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας είναι να την εμπλουτίσουμε με τις νέες Must Have τσάντες που έχουν κατακλύσει τις βιτρίνες και το διαδίκτυο. Απο τις μικροσκοπικές, στις statement και απο τις πιο hippie με κρόσια μέχρι τις belt bags, οι καινούργιες It τσάντες μας κλείνουν πονηρά το μάτι και εμείς τις θέλουμε ολες.

Δείτε τα επικρατέστερα bag trends για την άνοιξη του 2019

Οι διάφανες τσάντες είναι τα φαβορί της νέας σεζόν. Σε παλ χρώματα αλλά και στο διαχρονικό λευκό αυτή η τσάντα θα σας συντροφεύει απο τις πρώτες ηλιόλουστες ανοιξιάτικές μέρες μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Οι τσάντες απο ρατάν είναι μια νέα φρέσκια τάση και απο τις πιο δημοφιλείς στο instagram. Επιπλέον είναι πολύ βολικές και όμορφες.

Itsy bitsy...οι μικροσκοπικές τσάντες είναι ένα μεγάλο trend. Δυστυχώς δεν χωράνε σχεδόν τίποτα αλλά είναι υπέροχες και σουπερ σικ

Η τσάντα με τα κρόσια δεν είναι απαραίτητα μόνο για τις μέρες των διακοπών σας καθώς είναι ένα πολύ κομψό αξεσουάρ το οποίο μπορείτε να φοράτε με άνεση και στην πόλη.

Η box bag είναι το μεγάλο trend της νέας σεζόν με νέα σχήματα που συνδυάζουν την vintage αισθητική με τα τέλεια prints και τα άψογα υλικά