fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Evozen: Νέα προϊόντα για τα μαλλιά από την KYANA

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Aν έχετε βαρεθεί τις «έξυπνες» λύσεις του εμπορίου που δεν προσφέρουν τίποτα στην υγεία των μαλλιών σας και ψάχνετε για προϊόντα που θα τα τονώσουν και θα τα βοηθήσουν τότε δοκιμάστε τα KYANA!

Είναι εξαιρετικά & καινοτόμα προϊόντα KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά! Πάντα ακολουθούν τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές ανάγκες για ακόμα πιο όμορφα και υγιή μαλλιά.

Γνωρίστε σήμερα την ειδική σειρά Evozen πλήρους κάλυψης στις απαιτήσεις των μαλλιών σας:

Evozen Shampoo Volume Now 250ML|1LT. Το σαμπουάν για όγκο Evozen είναι ιδανικό για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά χωρίς όγκο. Χάρη στα ενεργά συστατικά του, αναδομεί το στέλεχος της τρίχας, χαρίζοντας όγκο, ελαστικότητα και λάμψη, ενώ προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας. Είναι ιδανικό για χτενίσματα, που απαιτούν όγκο.

Evozen Revitalizing Hair Mask 250ML|500ML. H μάσκα αναζωογόνησης Evozen, φροντίζει και περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά, προσδίδοντας σε αυτά, υπέροχη φυσική γυαλάδα, λάμψη και ζωντάνια. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που δε βαραίνει και δε λιπαίνει την τρίχα, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συχνής χρήσης.

Evozen Hair Spray Power 100ML|500ML. Το Spray μαλλιών Evozen δίνει στα μαλλιά, μοναδική λάμψη και ελαστικό αποτέλεσμα. Περιέχει φίλτρα προστασίας από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία ενώ στεγνώνει γρήγορα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.
Τα προϊόντα KYANA θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία, που δημιουργεί και διανέμει επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών υψηλής ποιότητας με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά συνεχώς προϊόντα με υψηλά standards, όσο και του τελικού καταναλωτή, που θα προτιμήσει value for money πολύτιμα προϊόντα για τα μαλλιά του.

www.kyana.gr