fbpx

Τα in between μποτάκια που θα φοράμε όλη την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Για τους επόμενους μήνες και μέχρι να έρθει το καλοκαίρι αυτά είναι τα ιδανικά παπούτσια

Για τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη και μέχρι να έρθει το καλοκαίρι οπου οι περισσότερες κυκλοφορούμε με πέδιλα, φλατ και ανοιχτά παπούτσια υπάρχουν τα in between μποτάκια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες για τους επόμενους δύο μήνες. Τα μποτάκια που πρέπει να επενδύσετε αυτή την εποχή δεν είναι ένα εποχιακό παπούτσι αλλά ένα κομμμάτι που θα μπορείτε να φορέσετε όλες τις εποχές.

Δείτε κάποιες επιλογές απο τα καλύτερα in between μποτάκια της σεζόν.

Σε έντονο πορτοκαλί χρώμα απο τον οίκο Calvin Klein

Cowboy boots απο την Celine

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλα διαφορετικά στυλ, με τετράγωνα και χαμηλά τακούνια, ψηλοτάκουνα και τα αγαπημένα μας kitten heels. Μια καλή επιλογή είναι να αγοράσετε λευκές cowboy χαμηλές μπότες για να τις συνδυάσετε με ολα σύνολα, απο τα τζην, τα μακριά φορέματα, τις βερμούδες, τα φαρδιά μπεζ παντελόνια μέχρι τις καπαρντίνες και τις ολόσωμες φόρμες. Επενδύστε στα λευκά αξεσουάρ καθώς είναι ένα μεγάλο trend.

Λευκά απο μαλακό δέρμα απο την Isabel Marant

Μποτάκι μαύρο δερμάτινο του John Galliano

Τα φλατ μποτάκα με κορδόνια δείχνουν υπέροχα με slip dresses, κοντά σορτς και ποδηλατικά κολάν.

Σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις απο την Loewe

Μια επίσης καλή λύση είναι να επιλέξετε ένα μποτάκι δίχρωμο ιδανικά μπεζ- μαύρο ή μπεζ- λευκό. Θα το φορέσετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα το συνδυάσετε με όλες τις τσάντες και τα σύνολα σας και θα το φοράτε για πολλές σεζόν καθώς πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή.

Ενα πολύ ιδιαίτερο δίχρωμο μποτάκι απο τον JW Anderson