fbpx

Η Αμαλ Κλούνει έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση στο Μπάκιγχαμ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το διάσημο χολιγουντιανό ζεύγος βρέθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σε δείπνο για τον εορτασμό του Trust του πρίγκιπα Κάρολου.

Το λιγότερο εντυπωσιακή θα χαρακτηρίζαμε την τελευταία εμφάνιση της μελαχρινής δικηγόρου. Η Αμάλ Κλούνει εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου Τζόρτζ φορώντας ένα καταλευκο στράπλες βραδινό φόρεμα το οποίο συνδύασε με μια λευκή κάπα με ένα μανίκι. Το φόρεμα ήταν μια vintage δημιουργία του Stephane Rolland του 2007.

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, το χολιγουντιανό ζευγάρι συμμετείχε στο δείπνο ως υποστηρικτές και πρεσβευτές του Trust International του Βρετανού διαδόχου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί Μπένεντικτ Κουμπερμπατς, Λουκ Έβανς και Τζος Χάρτνετ.

Οι σχέσεις του ζευγαριού με την βασιλική οικογένεια είναι ιδιαίτερα στενές καθώς η Μέγκαν Μάρκ διατηρεί άριστες σχέσεις με την Αμάλ Κλούνει και είναι μια απο τις επιστήθιες φίλες της. H Αμάλ είναι μια πολύ κομψή και εξαιρετικά ταλαντούχα δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ένα εκπληκτικό βιογραφικό σημείωμα. Παρόλο που ζεί μια υπερπολυτελή ζωή είναι μεγάλη υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μαζί με τον Τζορτζ Κλούνει αποτελούν ένα απο τα ωραιότερα και πιο κομψά ζευγάρια της παγκόσμιας σόουμπιζ και κάθε φορά που πραγματοποιουν δημόσιες εμφανίσεις κάνουν τα media να "παραμιλάνε". Κυρίως η 41χρονη Αμάλ η οποία πάντοτε επιλέγει εξαιρετικής κομψότητας σύνολα όλα φυσικά υψηλής ραπτικής τα οποία και συνδυάζει αριστοτεχνικά.