fbpx

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μίντλετον έκαναν μια πολύ ταιριαστή εμφάνιση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Φόρεσαν υπέροχα παλτό σε χρωματική αρμονία.

Η 37χρονη Κέιτ Μίντλετον και η 92χρονη Ελισάβετ βρέθηκαν στο King's College London, για τα εγκαίνια του Bush House. Μάλιστα οι δύο γυναίκες είχαν να κάνουν πάρα πολύ καιρό κοινή δημόσια εμφάνιση.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό απαλό ροζ παλτό του Stewart Parvin και ασορτί καπέλο του Rachel Trevor-Morgan. Η Δούκισσα διάλεξε ένα πολύ σικ μεσάτο παλτό- φόρεμα της Catherine Walker το οποίο κολάκευε πολύ την λεπτή σιλουέτα της και το συνδύασε άψογα με ένα ζευγάρι Gianvito Rossi ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρο Mulberry clutch, σκουλαρίκια απο τον οίκο Kiki McDonough και μαύρο καπέλο.

Η Kate Middleton έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες μερικές απο τις καλύτερες εμφανίσεις της και στυλιστικά παίρνει άριστα. Συνήθως επιλέγει υπέροχα παλτό σε στενή γραμμή ή μεσάτα παλτό- φορέματα που αναδεικνύουν την εντυπωσιακά λεπτή σιλουέτα της. Μην ξεχνάτε οτι έχει τρία παιδιά και γέννησε τον περασμένο Απρίλιο. Μας αρέσουν πολύ τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες και το nude μακιγιάζ που "μαλακώνει" τα έντονα χαρακτηριστικά της. Η μελλοντική βασίλισσα στα καλύτερα της!