fbpx

Τα πιο εμπνευσμένα outfits που πρέπει να αποκτήσετε αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πώς συνδυάζουν 6 mega trends της φετινής σεζόν οι αγαπημένες μας celebrities.

Η άνοιξη έφτασε και επίσημα και ο θαυμάσιος ηλιόλουστος καιρός αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για να φορέσουμε τα καινούργια μας ανοιξιάτικα outfits. Εμπνευστείτε απο τις διάσημες κυρίες που ακολουθούν και επενδύστε στην καινούργια ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα επιλέγοντας κάποια απο τα παρακάτω κομμάτια - κλειδιά.


Το boyfriend τζάκετ με έντονους ώμους είναι το Must Have της νέας σέζον. Μας αρέσει πολύ όπως το συνδυάζει η Rihanna, με ένα slip dress και minimal πέδιλα.


Επενδύστε σε ένα κατακόκκινο φόρεμα όπως αυτό του οίκου Chloe. Συνδυάστε το ιδανικά με λευκά μποτάκια και αξεσουάρ.


Επιλέξτε μια ολόσωμη φόρμα σε γήινη απόχρωση όπως αυτή του Ralph Lauren. Η εντυπωσιακή Rosie Huntington Whiteley την συνδυάζει με τσάντα στην ίδια απόχρωση, γυαλιά- μάσκα και χρυσά κοσμήματα.


Ο πιο μοντέρνος τρόπος για να υποδεχτείτε την άνοξη είναι να φορέσετε ένα βραδινό blazer με biker shorts, όπως έκανε η Marion Cotillard στην επίδειξη της Chanel.

Η Cara Santana ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει τέλεια το ανδρόγυνο στυλ. Κοστούμι σε γκρι απόχρωση, τραβηγμένα μαλλιά και απαλό μακιγιάζ. Το μόνο γυναικείο αξεσουάρ είναι τα σκουλαρίκια.


Ο συνδυασμός των κομματιών σε neutral αποχρώσεις είναι το Must Have της σεζόν. Η Bella επιλέγει ένα σταυρωτό σακάκι εμπνευσμένο απο τα 80s.