fbpx

Color Blocking: Τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Μια τάση που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό των χρωμάτων

Το μήνυμα απο τις πασαρέλες για τη φετινή άνοιξη ήταν ξεκάθαρο καθώς τα έντονα χρώματα, το color blocking δηλαδή έχει την τιμητική του. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη και "φορέσιμη" τάση απο όλες τις γυναίκες καθώς χρειάζετε γνώση και ταλέντο για να συνδυάσετε σωστά τα χρώματα, ιδιαίτερα τα πολύ έντονα.

Δείτε πώς τα συνδυάζουν οι έμπειρες fashion bloggers και διαβάστε τις συμβουλές του citywoman.gr

Η αρχή μπορεί να γίνει με ένα πανωφόρι σε έντονα χρώματα το οποίο θα φωτίσει ολόκληρη την εμφάνιση σας. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό μακρύ parka ή ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο παλτό σε κίτρινο/μπλέ και συνδυάστε το με κλασικές γόβες και τζην.

Μπορείτε να φορέσετε flashy χρώματα στα αξεσουάρ, δίνοντας ένα twist ακόμη και στα πιο minimal και σκουρόχρωμα σύνολα. Με μια τσάντα ή μ’ ένα φουλάρι θα μπορέσετε να μεταμορφώσετε το outfit σας και να είστε στο πνεύμα της εποχής . Εξαιρετική επιλογή είναι και τα clutch σε έντονα κοκκινοπορτοκαλί χρώματα. Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι μεγάλη τάση για το καλοκαίρι του 2019

Aν από την άλλη πλευρά θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα total color blocking θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα επιλογή –δώστε όμως προσοχή στους συνδυασμούς που θα κάνετε. Επιλέξτε ασφαλή χρώματα όπως άσπρο, κόκκινο, μπλέ αλλά και μπεζ.

Η αλήθεια είναι πως οι έντονες αποχρώσεις σε χρώματα που θα επιλέξετε να φορέσετε θα αλλάξουν όχι μόνο το look αλλά και τη διάθεσή σας! Για να ολοκληρώσετε το στιλ σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με φακούς σε κάποιο από τα αγαπημένα σας χρώματα. Καλό θα είναι το μακιγιάζ να παραμείνει σε nude γήινες αποχρώσεις καθώς τα έντονα χρώματα των ρούχων σας πρωταγωνιστούν.