fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 μεγάλες τάσεις για το μακιγιάζ της άνοιξης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Έτσι θα απογειώσετε το στυλ σας και θα ανανεωθείτε

Ήρθε η ώρα να βάλετε στην καθημερινότητα σας νέα χρώματα και να κάνετε ριζικές αλλαγές στο βάψιμο σας. Τώρα είναι η στιγμή να υιοθετήσετε τα τρία μεγαλύτερα make up trends της φετινής άνοιξης.

Τα γεμάτα φρύδια.

Ενα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα το οποίο παραμένει σταθερά και την άνοιξη του 2019 είναι τα μεγάλα, φαρδιά και όχι τόσο φυσικά φρύδια. Με το σωστό βάψιμο μπορείτε να αποκτήσετε τα ονειρεμένα φρύδια της Cara Delevingne, η οποία είναι η βασίλισσα των φρυδιών. Ένα τρικ είναι να χρησιμοποιήσετε primer αρχικά στα φρύδια για να τα κάνετε να είναι πιο χνουδωτά και πλατιά. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το βάψιμο τους είτε με μολύβι είτε με σκιά. Τα γεμάτα, πυκνά φρύδια είναι ένα απο τα trend που δύσκολα θα αποχωριστούμε.

To μωβ κραγιόν.

Οι αποχρώσεις του μώβ "παίζουν" δυνατά στην ανοιξιάτικη παλέτα. Το έντονο αυτό χρώμα για τα χείλη θα είναι παντού αυτή την άνοιξη. Απο το έντονο φωτεινό μώβ, μέχρι τα πολύ έντονα, καθώς και τις πιο σκούρες, απροσδόκητες αποχρώσεις αυτό το χρώμα θα το βλέπουμε παντού. Είναι υπέροχο και συνδυάζεται πολύ ωραία με τα λευκά σύνολα, τα χακί και army look αλλά και με το μπεζ και το κίτρινο.

Οι ροζ σκιές ματιών.

Μπορείτε να υιοθετήσετε αυτή την τάση καλύπτοντας ολόκληρο το καπάκι των ματιών με μια λαμπερή σκόνη σκιάς ή χρησιμοποιώντας ένα υγρό μεταλλικό χρώμα. Το έντονο ροζ και όλες οι αποχρώσεις του είναι μεγάλη τάση και αρκετά τολμηρή. Ταιριάζει πολύ στις μελαχρινές ωστόσο υπάρχει ένα ποπ ροζ που είναι ιδανικό για όλες, για κάθε ηλικία και για κάθε τόνο δέρματος. Επιλέξτε μια χαρούμενη σκιά, με χαρακτηριστικό ροζ- κόκκινο που θα σας τονίσει. Τονίστε τα φρύδια σας και βάλτε μπόλικη μάσκαρα για ένα εντυπωσιακό βλέμμα.