fbpx

H Jennifer Lopez φόρεσε το απόλυτο camel παλτό

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και μας εμπνέει για τα καινούργια outfits της άνοιξης

Και μπορεί οι τάσεις της φετινής άνοιξης να διαθέτουν τολμηρά χρώματα, oversized σύνολα και ογκώδη sneakers ωστόσο πολλοί δημοφιλείς σχεδιαστές έχουν μια πιο κλασική "διάθεση", αθόρυβη και διακριτική σχεδόν anti-trendy θα λέγαμε. Το camel και το μπεζ είναι τα χρώματα που ψηφίζουν η Victoria Beckham, ο οίκος The Row, Givenchy και Chanel ως τα επικρατέστερα για τα ανοιξιάτικα πανωφόρια. Όλα τα παλτό και οι καπαρντίνες "κινούνται" σε πιο κλασικά σχέδια και έχουν ένα αέρα και μια αισθητική μινιμαλισμού.

Η εμφάνιση της Jennifer Lopez πριν απο λίγες μέρες στην Νέα Υόρκη ήταν μια απο τις πιο σικ που έχει κάνει η σουπερ σταρ τελευταία. Το κομψό camel παλτό της Max Mara που επέλεξε αναδείκνυε την σιλουέτα της με μοναδικό τρόπο ενώ ο συνδυασμός με τις κλασικές γόβες με τρουκς απο τον οίκο Valentino ήταν απόλυτα πετυχημένος.

Μπορείτε να φορέσετε τα μπεζ outfits με neutral αποχρώσεις στο υπόλοιπο σύνολο για ένα total look που δείχνει "ήσυχο" αλλά έχει έναν αριστοκρατικό αέρα. Αν θέλετε να "σπάσετε" την μονοτονία του μπεζ κρατήστε αξεσουάρ σε έντονο χρώμα.

Συνδυάστε την μπεζ καπαρντίνα σας με λευκό παντελόνι και πουκάμισο στο πράσινο της ελιάς. Οι ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με το off-white, ένα χρώμα πασπαρτού που είναι επίσης πολύ hot φέτος. Τα neutral χρώματα είναι η απάντηση στο color blocking και όπως όλα δείχνουν τα προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες καθώς υπάρχει ένας χρωματικός τόνος του μπεζ που ταιριάζει σε όλες. Επιπλέον είναι πολύ elegant και δείχνουν ακριβά.