fbpx

Τα Flat παπούτσια της νέας σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένα απο τα πολλά shoe trends για το 2019 που αξίζει να επενδύσετε τόσο για σικ όσο και για άνετες εμφανίσεις.

Τις πρώτες μέρες της άνοιξης και μόλις το επίμονο κρύο σταματήσει οι κάλτσες βγαίνουν και τα πόδια μας ελευθερώνονται. Κρύψτε τα τις βαριές χειμωνιάτικες μπότες και επενδύστε στα καινούργια στυλάτα flat που αποτελούν ένα απο τα καλύτερα in between παπούτσια για να υποδεχτείτε την νέα σεζόν.

Δείτε 7 υπέροχες προτάσεις με τα ωραιότερα flats της νέας εποχής και μάθετε πώς θα τα συνδυάσετε

Τα δίχρωμα παπούτσια απο τον οίκο Chanel φοριούνται απο το πρωί στο γραφείο με τζην και blazer μέχρι αργά το βράδυ με slip dress και καπαρντίνα για ένα κομψό λουκ.


Δερμάτινα με αλυσίδες τα flats απο τον οίκο Loewe είναι τόσο εντυπωσιακά που καλό είναι να προτιμήσετε ένα ήσυχο χρώμα για το υπόλοιπο σύνολο σας.

Τα μίνιμαλ σουέντ loafers απο τον οίκο The Row σε μπεζ χρώμα ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ανοιξιάτικα σύνολα ιδιαίτερα με τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια, τα λινά φορέματα και τα ανοιξιάτικα παλτό.

Ο οίκος Joseph προτείνει τα δερμάτινα loafer στο πιο δημοφιλές χρώμα της άνοιξης το λευκό. Κομψό και εντυπωσιακό ταιριάζει με κοστούμια, πουκάμισα και κλασικά παντελόνια ακόμα και τζην.



Τα σουέντ clogs της Isabel Marant δείχνουν υπέροχα με army, χακι και όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Είναι το τέλειο παπούτσι για να κάνετε ένα πετυχημένο color blocking.

Τα μαύρα σταυρωτά flat απο τον οίκο Russell & Bromley ταιριάζουν με κοστούμια, μακριά φορέματα και πλισέ φούστες.

Δερμάτινα με κομψό δέσιμο στον αστράγαλο απο τον Christian Louboutin. Φορέστε τα με τα νέα floral prints, τα τζην, τα oversized blazer και τις βερμούδες.