fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορέστε κοσμήματα απο κοχύλια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Ένα trend που θα τιμήσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Τα κοσμήματα ανέκαθεν είχαν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας τόσο στις πρωινές όσο στις πιο επίσημες! Ένα απο τα φετινά trends είναι τα κοσμήματα αλλά και τα αξεσουάρ που είναι στολισμένα με κοχύλια. Είναι τόσο όμροφα και χαρούμενα που θα τα λατρέψετε και δεν θα θέλετε να τα βγάζετε από πάνω σας ούτε για ένα λεπτό.

Οι μπαρέτες που είναι μεγάλο hair trend γι'αυτή τη σεζόν στολίζονται με μικροσκοπικά κοχύλια και δίνουν ένα stylish αποτέλεσμα.

Η τάση θέλει να βλέπουμε τα κοχύλια σε σκουλαρίκια. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτήν τη τάση στο στιλ σας, μπορείτε να διαλέξετε κοχύλια σε κάθε μέγεθος, απλά θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να δείχνει πιο luxe το αποτέλεσμα. Τα μικρά και διακριτικά κοχύλια πάντως είναι καλύτερα και πιο σικ.

Οι αλυσίδες σώματος, τα κοσμήματα με κοχύλια, τα βραχιόλια-ιμάντες και το να φοράτε μόνο ένα σκουλαρίκι είναι μερικά από τα πιο hot trends της σεζόν. Φoρέστε ένα μονόχρωμο, αέρινο φόρεμα ή ένα slip dress top υιοθετήστε μία από τις παρακάτω τάσεις και κάντε μοναδικές summerish εμφανίσεις.

Μπορείτε να φορέσετε ένα διακριτικό κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια απο αυτή την εποχή για να δώσετε έναν καλοκαιρινό αέρα στα σύνολα σας. Ο χειμώνας άλλωστε είναι παρελθόν.

Το κολιέ με τα κοχύλια είτε μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα κοσμήματα -κάνοντας layering- είτε από μόνο του, για να κουβαλάτε λίγη αγαπημένη θάλασσα μαζί σας ακόμα και στο γραφείο.