fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα φορέματα απο το αγαπημένο brand Zara

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και συμβουλές πώς θα τα συνδυάσετε

To Zara είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή brands και κάθε εβδομάδα οι νέες παραλαβές του προκαλούν φρενίτιδα στις γυναίκες καθώς τα υπέροχα κομμάτια του ακολουθούν πιστά τα trends της τρέχουσας μόδας και είναι σε προσιτές τιμές.

Διαλέξαμε μερικά απο τα ωραιότερα φορέματα απο την ανοιξιάτικη συλλογή και σας τα παρουσιάζουμε με extra tips για σωστό styling.

Σε μαύρη απόχρωση το εντυπωσιακό μακρύ shirt-dress φοριέται το πρωί με flats και μεγάλη διάφανη tote και το βράδυ με λεπτά ψηλοτάκουνα πέδιλα και διακριτικά χρυσά κοσμήματα

Το μίνι φόρεμα με σούρες σε κροκί απόχρωση φοριέται κυρίως το βράδυ με χρυσά ή animal print πέδιλα, λευκά μποτάκια και ασορτί τσάντα.

Κατακόκκινο φόρεμα απο ποπλίνα το οποίο συνδυάζεται με ένα μόνο εντυπωσιακό αξεσουάρ καθώς τραβάει όλα τα βλέμματα απο μόνο του. Επιλέξτε περίτεχνα flats με φτερά ή πέτρες.

Πλεκτό μακρύ φόρεμα με λεπτές τιράντες. Συνδυάζεται με σανδάλια είτε σε έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή κροκί έιτε με πέδιλα σε neutral αποχρώσεις.

Το κροκί μακρύ φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη συνδυάζεται με μακρύ ανοιξιάτικο παλτό σε σκούρο πράσινο, flats ή ψηλοτάκουνα mules.

Το πουά φόρεμα σε κόκκινο είνα classic, αριστοκρατικό και απόλυτα ταιριαστό με λευκά πέδιλα ή booties και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Το κροσέ φόρεμα είναι η απάντηση στο slip dress. Εκτός απο κοχύλια, συνδυάστε το με flip flops, μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και εντυπωσιακό καπέλο για μια εμφάνιση μετα την παραλία. Στην πόλη μπορείτε να φορέσετε δερμάτινα mules και πλεκτή μαύρη τσάντα.