fbpx

Trend alert: Τα ποδηλατικά κολάν είναι παντού αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Δείτε πώς θα τα φορέσετε σωστά

Τα cycling shorts αυτή τη σεζόν δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο αλλά κυρίως έξω απο αυτό! Απο τον οίκο Chanel μέχρι τον Fendi όλοι οι σχεδιαστές έδειξαν στις πασαρέλες τους ποδηλατικά κολάν φορεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Φυσικά οι fashion influencers αμέσως υιοθέτησαν το trend το οποίο απέκτησε τεράστια δημοτικότητα μόλις η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ποδηλατικό κολάν στο τηλεοπτικό σόου Keeping Up With The Kardashians. Ακολουθούν οι πιο εμπνευσμένοι τρόποι που μπορείτε να φορέσετε σωστά το ποδηλατικό κολάν στις βόλτες σας στην πόλη.

Συνδυάστε το με πέδιλα-πλατφόρμες, πουκάμισο που δένει στην μέση (αν οι αναλογίες σας δεν το επιτρέπουν αφήστε το ελεύθερο) μάσκα γυαλιά ηλίου και ενα μακρύ περιδέραιο.

Επενδύστε στο γκρί και στο cropped top για μια casual νεανική εμφάνιση ότι πρέπει για μια μεσημεριανή βολτα για brunch

Tο λευκό πουκάμισο είναι σέξι και ταιριάζει πολύ με το μαύρο ποδηλάτικό σας. Το look συμπληρώνουν τέλεια η belt bag και τα ογκώδη sneakers.

Ένα cycling short δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Μοντέρνο office look με oversized μπλέιζερ, μαύρα cat eye γυαλιά, μικροσκοπικό τσαντάκι και animal print μπότες. Casual και άκρως νεανικό με λευκά sneakers και cropped hoodie.

Συνδυάστε το με στενό σακάκι που καλύπτει τους γοφούς, λεπτή ζώνη και cowboy boots. Ένας καυτός και σέξι συνδυασμός για τις πιο τολμηρές.

Η version με το τζην ποδηλατικό και το ασορτί σταυρωτό σακάκι μας αρέσει πολύ μόνο πάνω στην Gigi Hadid καθώς διαθέτει το κορμί και το ύφος για να το υποστηρίξει. Το διπλανό look με το μαύρο πλεκτό και τις σικ μπότες είναι πιο "φορέσιμο" και αρκετά σικ. Η Κιm K συνδυάζει το γκρί ποδηλατικό με ασορτί hoodie, δερμάτινη καπαρντίνα και διάφανα mules.







Διαβάστε ακόμα