fbpx

Trend alert: Τα καινούργια πουά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Styling tips για να τα συνδυάσετε σωστά

Το αγαπημένο πουά έχει πάντα μια θέση τόσο στην καρδιά μας όσο και στην γκαρνταρόμπα μας. Πέρισυ το συνταντήσαμε σε πιο retro prints σε ένα εντυπωσιακό revival. Φέτος η μανία με τα πουά έχει "καταλαγιάσει" ωστόσο παραμένει hot trend για την άνοιξη - καλοκαίρι 2019 και μας "ξανα-συστήνεται".

Δείτε πώς θα το συνδυάσετε και σε ποιά κομμάτια -κλειδιά να επενδύσετε.

Το λευκό φόρεμα με τα μικροσκοπικά μαύρα πουά "απογειώνεται" με ένα πουκάμισο στις ίδιες αποχρώσεις με μεγαλύτερα πουά. Φορέστε ένα ζευγάρι sneakers για την απόλυτη ανατροπή στο look σας.

Η διάφανη κροκί πουά πουκαμίσα ταιριάζει με τις σουεντ ανοιξιάτικες μπότες και φαρδύ κοντό παντελόνι σε λευκή απόχρωση.

Το πουά πουκάμισο με τα φουσκωτά μανίκια συνδυάζεται φέτος με τις νέες floral φούστες. Το look συμπληρώνεται απο τις trendy ριγέ σαγιονάρες.

Η κοντή ολόσωμη φόρμα δείχνει υπέροχη σε πράσινο και συνδυάζεται με δερμάτινα λευκά πέδιλα και μπαρέτες στα μαλλιά για ένα girly look.

Επενδύστε σε έντονες αποχρώσεις όπως αυτό το σέξι φόρεμα σε μωβ με πορτοκαλί πουά. Φορέστε μια μαύρη τσάντα και μαυρο -μπεζ παπούτσια και είστε έτοιμες για μια απογευματινή βόλτα.

Όταν ο καιρός το επιτρέψει αυτό το φόρεμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες όλες τις τις ώρες της ημέρας. Συνδυάστε το με πέδιλα με διάφανη λεπτομέρειεα.

Η πουά τσάντα δίνει μια φρέσκια στυλάτη "πινελιά" σε ένα κοστούμι με ρίγες. Επενδύστε σε αξεσουάρ όπως τσάντες, στέκες μαλλιών, ζώνες, παπούτσια σε πουά καθώς ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα σύνολα και προσδίδουν στυλ στην εμφάνιση σας.







Διαβάστε ακόμα