fbpx

Τα 3 είδη παπουτσιών που δεν θα αποχωριστείτε αυτή την άνοιξη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Επενδύστε και στα τρία για να περπατάτε με στυλ τους επόμενους 6 μήνες

Οι τάσεις και οι προτάσεις στα παπούτσια κάθε σεζόν είναι πολλές, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Σίγουρα δεν μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα είδη σε όλα τα χρώματα ωστόσο μπορούμε να επενδύσουμε στα βασικά trends και να αποκτήσουμε τα Must Have της σεζόν έτσι ώστε να είμαστε στυλάτες καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Δείτε τα τρια βασικά και αγαπημένα παπούτσια των fashionistas και επενδύστε ανάλογα το budget σας.

Mules με χαμηλό τακούνι.

Πρόκεται για μια τάση που γνωρίζει "μεγάλες δόξες" αυτή την άνοιξη καθως τα mules είναι βολικά, ταιριάζουν τόσο με τα ανοιξιάτικα κοστούμια όσο και με τα φορέματα αλλά και τα ποδηλατικά κολάν. Οι πιο εκκεντρικές μπορείτε να τα φορέσετε με κάλτσες για ένα εντυπωσιακό look.

Mule σε καφέ απο το Mango

Τα loafers

Τα classics είναι πάντα στην μόδα και καλό είναι να αγοράσετε ένα ζευγάρι αν δεν έχετε. Διαχρονικά, σικ και άνετα τα loafers δείχνουν υπέροχα με όλα τα παντελόνια, τις μακριές βερμούδες και τα τζην.

Loafer σε καφέ του οίκου Gucci.

Τα sneakers

Πλέον φοριούνται εκτός γυμναστηρίου και αυτό μας αρέσει πολύ καθώς είναι άνετα και πρακτικά. Τα ογκωδη sneakers με χρώματα είναι μεγάλη τάση όπως και τα πιο απλά σε λευκό ή μπεζ. Επενδύστε στα sneakers καθώς δείχνουν ολα τα σύνολα ακόμα και τα πιο αυστηρά οπως ένα ανδρόγυνο πιο cool.

Sneakers του οίκου Balenciaga