fbpx

Τα ωραιότερα λευκά σύνολα απο το Zara

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Και styling tips για να τα συνδυάσετε σωστά και να ξεχωρίσετε

Το αγαπημένο λευκό φέτος πρωταγωνιστεί και τρυπώνει σε όλες τις γκαρνταρόμπες είτε ως ένδυμα είτε ως αξεσουάρ. Το λευκό αποπνέει κομψότητα και είναι ιδιαίτερα αριστροκρατικό όταν φοριέται σωστά και συνδυάζεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το δημοφιλές brand Zara κυκλοφορεί πολλά διαφορετικά λευκά σύνολα που είναι τόσο ωραία και σικ που θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Επιλέξαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια που μπορείτε να επενδύσετε και σας δίνουμε επιπλέον συμβουλές για να τα συνδυάσετε σωστά και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Η μίνι λευκή φούστα δείχνει υπέροχη και σικ με ένα cropped top που σταματάει ακριβώς στην μέση αλλά και με ένα λινό αέρινο πουκάμισο σε έντονο χρώμα π.χ λαχανί

Τα δερμάτινα φλατ σανδάλια είνα ΤΟ Must Have τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις στην πόλη όσο και για τις βουτιές στην πισίνα το καλοκαίρι. Συνδυάζονται κυριολεκτικά με όλα τα σύνολα, ιδιαίτερα με τουνικ, μαγιό, καφτάνια αλλά και φαρδιές παντελόνες.

Αν υπάρχει περίπτωση να αγοράσετε μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια φέτος το καλοκαίρι τότε ας είναι αυτό το iconic ζευγάρι με πέρλες. Δείχνει πολύ ακριβό, είναι σικ και ταιριάζει με όλα τα λευκά, μπεζ αλλά και μαύρα σύνολα.

Το λινό σταυρωτό μπλέιζερ είναι ένα ακόμα κομμάτι -κλειδί για την φετινή σεζόν. Φορέστε το πρωί στο γραφείο με παντελόνι και ένα απλό t - shirt αλλά και στο νησί κατάσαρκα με ένα κοντό λινο σορτσάκι και φλατ σανδάλια.

Η φαρδιά πουκαμίσα απο λινό, συνδυάζεται με χρυσά κοσμήματα αλλά και αξεσουάρ απο κοχύλια. Κρατήστε μια διάφανη λευκή tote τσάντα και συνδυάστε την λευκή πουκαμίσα με μεγάλα διάφανα γυαλιά ηλίου.

Τι ωραιότερο και πιο καλοκαιρινό απο ένα λευκό slip dress. Αριστοκρατικό και φινετσάτο προσδίδει γοητεία και συνδυάζεται με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσό αλλά και snakeskin και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Το σατέν cargo φαρδύ παντελόνι είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσετε καθώς αποτελεί διαχρονική αξία. Σε λευκό χρώμα δείχνει πιο επίσημο και φοριέται ακόμα και σε βραδινή έξοδο με τοπ με παγιέτες η φουσκωτά μανίκια. Τα mules μπορούν να συμπληρώσουν άψογα την βραδινή εμφάνιση.