fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Carroten: όλη μέρα, όλες τις εποχές του χρόνου!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, τηρώντας την παράδοση και την υπόσχεσή του, επιστρέφει για να φροντίσει να είμαστε παρέα με τον ήλιο, όλη μέρα προστατευμένοι και λαμπεροί, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και την Άνοιξη!

Φέτος, το Carroten έρχεται μαζί με τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες με το ολοκαίνουριο Carroten Compact Powder SPF30 και το ανανεωμένο Carroten Mat Look Face Cream SPF30 που θα γίνουν τα απόλυτο must-have για να μας προστατεύσουν από τον ήλιο στις βόλτες μας στην πόλη, την εξοχή και την θάλασσα που θα ξεκινήσουμε να επισκεπτόμαστε δειλά – δειλά.

To Carroten Compact Powder SPF30, μια αντηλιακή πούδρα προσώπου, παρέχει UV προστασία με UVB+UVA ενώ προσφέρει κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί αλλά και mat αίσθηση! Επιπρόσθετα, συνδυαστικά ή μη, η ανανεωμένη Carroten Mat Look Face Cream SPF30 (50ml) έχει ενισχυμένο σύστημα προστασίας UVB+UVA+VL+IRA, πιο λεπτόρρευστη υφή και ακόμα πιο εξαιρετικά mat όψη λόγω της τεχνολογίας Anti-shine. Η αίσθηση που αφήνει είναι τελείως ανάλαφρη και μη λιπαρή, καθώς έχει hydravelvet υφή και αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά βελούδινη. Mε τεχνολογία προσφέρει εξαιρετικά ματ όψη!!
Άλλωστε ποιος δεν θέλει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί κατά την διάρκεια μίας καλοκαιρινής μέρας;

Όμως, είναι αυτό αρκετό;

Τις ηλιόλουστες μέρες η επιδερμίδα μας υποφέρει από την ζέστη και τις ακτίνες του ηλίου και χρειάζεται extra φροντίδα & τόνωση. Για αυτό το λόγο, πρέπει να την ενυδατώνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το νερό προσώπου σε Spray του Carroten με μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία προσφέρει στην επιδερμίδα μας αυτή την extra δροσιά και μοναδικές περιποιητικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και αφήνουν μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.

Αλλά δεν είναι μόνο το πρόσωπο μας που χρειάζεται extra περιποίηση το καλοκαίρι αλλά και τα μαλλιά μας! Με το Spray περιποίησης μαλλιών της Carroten προστατεύουμε από την ηλιακή ακτινοβολία, τη θάλασσα και το χλώριο τα μαλλιά μας και ενισχύουμε τη φυσική άμυνα της τρίχας. Η σύνθεση είναι τόσο ελαφριά και μη λιπαρή που μπορούμε να το επαναλάβουμε όσες φόρες θέλουμε μέσα στην ημέρα!

Πόσο summer ready είσαι λοιπόν, ακόμα και την Άνοιξη; Το Carroten είναι εδώ για εσένα φροντίζοντας να είσαι πανέτοιμη και απόλυτα προστατευμένη τις καλοκαιρινές μέρες.

Ζήσε το καλοκαίρι έχοντας μαζί σου όλα τα αγαπημένα σου CarrotenSummerEssentials!