fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτές οι διάσημες 50αρες είναι τα απόλυτα fashion icons

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Σίγουρα δεν είναι οι μοναδικές πενηντάρες που έχουν ανυπέρβλητο στυλ αλλά είναι απο τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη.

Οι σταρ που σας παρουσιάζουμε είναι απο τις πιο καλόγουστες γυναίκες παγκοσμίως και έχουν "γράψει" χιλιόμετρα σε πασαρέλες και κόκκινα χαλιά. Το προσωπικό τους στυλ είναι μοναδικό και αφήνουν πάντα το στίγμα τους όπου και αν βρεθούν. Οι τάσεις της μόδας δεν τις απασχολούν καθώς ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που είτε τις δημουργούν είτε τις προσαρμόζουν στην καθημερινότητα τους με ένα πολύ δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δείτε παρακάτω πέντε διασημότητες που αποδεικνύουν οτι τα 50 είναι απλά ένας αριθμός.

Monica Bellucci.

Θεωρείται απο τις ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για τους οίκους Dolce & Gabbana και Dior. Συνήθως επιλέγει κομψά φορέματα που κολακεύουν την σιλουέτα της.

Halle Berry.

Είναι δύσκολο κάποιος να πιστέψει οτι η σταρ είναι πάνω απο 50. Η Berry επιλέγει σέξι δημιουργίες, με cut outs, μινι φορέματα και see-through υφάσματα.

Julianne Moore.

Το καταπληκτικό μωβ total look που επέλεξε ταιριάζει τέλεια με τα υπέροχα κατακόκκινα μαλλιά της. Είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί είτε σε μια πιο casual στιγμή η σταρ πάντα εντυπωσιάζει με τις κομψές επιλογές της.

Carla Bruni.

Σικ και σεξι επιλέγει πάντα στενά σύνολα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της

Maye Musk.

Η μητέρα του Space X ιδρυτή της Tesla Elon Musk, Maye είναι μοντέλο εδώ και 5 δεκαετίες. Το στυλ της είνα sleek και minimal, αλλά όταν είναι καλεσμένη σε κάποα εκδήλωση εμφανίζεται όπως στην φωτογραφία παρακάτω. Έχει πολυ καλό γούστο στα σκουλαρίκια, επιλέγει πάντα υπέροχα κραγιόν και έχει εμμονή με τα σκυλιά.

Oprah.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια έχει υιοθετήσει ένα απίθανο και πολυ σικ στυλ τα τελευταία χρόνια. Απο το ροζ παλτό της Stella McCartney μέχρι το φόρεμα που επέλεξε στον βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο, αποδεικνύει οτι παίζει τα trends στα δάχτυλα.