fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bridal shoes: Τα νυφικά παπούτσια του φετινού καλοκαιριού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα 4 ωραιότερα στυλ παπουτσιών για τις νύφες του καλοκαιριού

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη παπούτσια, ωστόσο όταν έρχεται η μεγάλη στιγμή του γάμου τότε το άγχος τις κυριεύει καθώς θέλουν κάτι ξεχωριστό για την συγκεκριμένη μέρα. Μετά το νυφικό φόρεμα, την επιλογή του χτενίσματος και του κατάλληλου make up, οι νυφικές γόβες μπορεί να αποτελέσουν έναν μικρό πονοκέφαλο για όλες τις επίδοξες νύφες.

Παρακάτω ακολουθούν 4 διαφορετικές και κομψές προτάσεις για να διαλέξετε το κατάλληλο νυφικό παπούτσι.

Για τις μοντέρνες νύφες του καλοκαιριού τα '90s strappy sandals σε λευκό ή μπεζ είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή ειδικά για τους γάμους στην πόλη.

Τα μεταλλικά mules είναι μια εντυπωσιακή επιλογή για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Σε ασημί ή ροζ χρυσές αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ με το μαυρισμένο δέρμα.

Οι κλασικές γόβες δεν αποτελούν trend ωστόσο είναι μια σίγουρη και δημοφιλής επιλογή. Μπορείτε αντι για λευκό να επιλέξετε το ροζ ή ακόμα και κάποιο έντονο χρώμα για να κάνετε μια εκκεντρική εμφάνιση.

Οι πλατφόρμες αποτελούν την τέλεια λύση για τις νύφες που θέλουν να κυκλοφορούν άνετες και να χορεύουν στην δεξίωση χωρίς να "κολλάνε" τα τακούνια στο γρασίδι. Επιλέξτε πλατφόρμες με λεπτά λουράκια και διάφανο τακούνι