fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

KΥΑΝΑ: λαμπερά & υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Φέτος έχουμε πολλούς λόγους για να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξέγνοιαστα και τα ελληνικά προϊόντα μαλλιών KYANA είναι ένας από αυτούς! Τώρα πια τα μαλλιά μας θα είναι λαμπερά, μαλακά και προστατευμένα από την έκθεση στον ήλιο ή το αλάτι της θάλασσας, δεν θα «σπάζουν» και δεν θα δείχνουν κουρασμένα και θαμπά. Έτσι όταν ετοιμάζουμε την βαλίτσα των διακοπών ή την τσάντα για την παραλία μας δεν ξεχνούμε τη νέα συλλογή Sun Care της ΚΥΑΝΑ!

Η συλλογή περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και αντηλιακό λάδι μαλλιών.

Αναλυτικά:

Το σαμπουάν με κερατίνη και εκχυλίσματα argan oil προστατεύει τα μαλλιά μας από όλους τους εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι ο ήλιος, τα συχνά λουσίματα και η αλμύρα της θάλασσας. Η κερατίνη ασκεί έντονη επανορθωτική δράση αποκαθιστώντας άμεσα την εσωτερική δομή και
συνοχή των μαλλιών, ενώ συμβάλλει επίσης στη θρέψη και στη βαθιά ενυδάτωση της τρίχας!

Η leave-in μάσκα περιποίησης μαλλιών προσφέρει άμεση επανορθωτική δράση συμβάλλοντας στην αναδόμηση των μαλλιών. Οι ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα μαλλιά και δρα ως ασπίδα προστασίας έναντι στις ακτίνες UVA και UVB! Η σύνθεσή της βοηθά στη βελτίωση της υφής των μαλλιών, χαρίζοντας απίστευτη ελαστικότητα, λάμψη και μεταξένια υφή!

Το αντηλιακό λάδι της σειράς Sun Care αποτελεί την ιδανική λύση προστασίας μαλλιών από τον ήλιο, χάρη στην μοναδική του φόρμουλα, που συμβάλλει στη διατήρηση της ακεραιότητάς τους και μειώνει την αρνητική επιρροή των εξωτερικών παραγόντων. Παράλληλα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, χάρη στα ηλιακά φίλτρα που παρέχει ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών.

Τα προϊόντα KYANA θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η KYANA είναι μία ελληνική εταιρεία, που δημιουργεί και διανέμει επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών υψηλής ποιότητας με σκοπό την πλήρη κάλυψη, τόσο
του επαγγελματία κομμωτή, που αναζητά συνεχώς προϊόντα με υψηλά standards, όσο και του τελικού καταναλωτή, που θα προτιμήσει value for money πολύτιμα προϊόντα για τα μαλλιά του.

www.kyana.gr