fbpx

Παρέα με το Carroten και κάνε τον ήλιο σύμμαχο!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, είναι εδώ για να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστοι, προστατευμένοι και λαμπεροί!

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, είναι εδώ για να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστοι, προστατευμένοι και λαμπεροί! Με υψηλής ποιότητας συστατικά, καινοτόμες φόρμουλες, προηγμένη αντηλιακή τεχνολογία, καλοκαιρινά αρώματα, και μεταξένιες υφές, το αγαπημένο ελληνικό brand προσφέρει ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα.

Με το Carroten o ήλιος γίνεται φίλος και σύμμαχος μας, καθώς όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με σύνθεση Supreme Light Technology, με ενισχυμένο σύστημα προστασίας 4 επιπέδων με UVB + UVA + VL + IRA που στοχεύει στο μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας το οποίο ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση και τις δερματικές βλάβες. Παράλληλα, με τη δύναμη της προβιταμίνης Α, συστατικό του καρότου, που τόσο αγαπά το Carroten, μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα υγιές μαύρισμα!

Ως ειδικός στην αντηλιακή κατηγορία, το Carroten δημιουργεί προϊόντα, τα οποία βασίζονται στο μοναδικό συνδυασμό αντηλιακής και καλλυντικής τεχνολογίας, προσφέροντας ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε τις προϊοντικές σειρές γαλακτωμάτων και sprays του Carroten και απολαύστε τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

Η σειρά AQUAVELVET περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέροντας ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση. Η καινοτόμος και καλλυντική σύνθεση περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Διαθέσιμα SPF 6, 20, 30, 50


Ζήσε το Καλοκαίρι σου παρέα με το Carroten και κάνε τον ήλιο σύμμαχο!