fbpx

Τα 5 στυλ γυαλιών που φοράνε όλες οι influencers τώρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Πείτε αντίο στο μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου

Όλες οι fashion influencers και οι bloggers επιλέγουν υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, διάφανους σκελετούς, καρδιές αλλά και τα αγαπημένα από πέρυσι cat eye. Τα γυαλιά ηλίου είναι το αξεσουάρ που όλοι αγαπούν ιδιαίτερα καθώς προσδίδουν στυλ και κρύβουν κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματα. Ίσως γι'αυτό δεν τα αποχωριζόταν ο Karl Lagerfeld και δεν κάνει βήμα χωρίς τα μαύρα της γυαλιά η Anna Wintour.

Δείτε τα 5 πιο δημοφιλή trends στα γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι του 2019.

Aviator glasses. Τα Ray Ban avatior είναι τα πιο iconic γυαλιά ηλίου. Το καλοκαίρι του 2019 αυτό το ρετρό μοντέλο επιστρέφει και μας θυμίζει τις εποχές του Top Gun.

Τα Cat-eye sunglasses είναι και φέτος εδώ. Τολμήστε τα χρωματιστά ή αν είστε πιο κλασικές επενδύστε στο μαύρο και στο καφέ.

Ο άσπρος σκελετός. Δεν είναι και τόσο κομψός η αλήθεια είναι, ωστόσο είναι παιχνιδιάρικος και ταιριάζει πολύ με τα αέρινα φορέματα. Τα γυαλιά με λευκό σκελετό κάνουν style statement βγαλμένο απο τα 60's.

Οι καρδιές. Τα γυαλιά σε σχήμα καρδιάς είναι παιχνιδιάρικα κυκλοφορούν σε μεγάλο σχήμα και είναι απλά υπέροχα και σουπερ κοριτσίστικα!