fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλοκαίρι, Πάθος και ... Carroten!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το Carroten, το αγαπημένο μας αντηλιακό και η Έλενα Παπαρίζου πρωταγωνιστούν στο video clip του καλοκαιριού!!!

Με «Καλοκαίρι και Πάθος» επιστρέφει τo Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα και μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στο summer anthem του 2019 και μας προσκαλούν να ζήσουμε το Καλοκαίρι μας παρέα με τον ήλιο γεμάτοι πάθος!

Η επιλογή της «number one» diva της pop στην Ελλάδα για το Carroten Song Project αυτής της χρονιάς δεν είναι τυχαία! Η Έλενα Παπαρίζου, με το εκρηκτικό ταπεραμέντο αλλά και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία της, κάνει ακόμα πιο όμορφο το φετινό ελληνικό καλοκαίρι παρέα με τους δροσερούς ήχους του νέου της summer hit single «Καλοκαίρι και Πάθος», του οποίου το video clip επιμελήθηκε ο β.

Πρωταγωνιστές στο video clip μαζί με την Έλενα Παπαρίζου είναι το βαζάκι Carroten gel με τη γνώριμη μυρωδιά για πολύ έντονο μαύρισμα, καθώς και η Carroten Compact Powder SPF30, η νέα αντηλιακή πούδρα προσώπου του Carroten, που παρέχει UV προστασία, κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα και διάρκεια χαρίζοντας στην επιδερμίδα mat αποτέλεσμα και βελούδινη αίσθηση όλες τις ώρες της ημέρας!

Ήλιος, παραλία, παρέα, θάλασσα, αμμουδιά, χορός, διασκέδαση, έρωτας, πάθος είναι μόνο λίγες από τις λέξεις και τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν το video clip του απόλυτου soundtrack του καλοκαιριού, το οποίο γυρίστηκε στην εντυπωσιακή Παραλία Καλογριάς στην Πελοπόννησο.

Το soundtrack του καλοκαιριού «Καλοκαίρι και Πάθος» αποτελεί διασκευή της επιτυχίας των Kendji Girac & Claudio Capeo “Que Dieu me pardonne” που φέρει την υπογραφή των Davide Esposito, Laurent Lamarca & Renaud Rebillaud, σε ελληνικούς στίχους του Γιάννη Αμανατίδη.

Το «Καλοκαίρι και Πάθος» αποτελεί το επίσημο καλοκαιρινό soundtrack από το Carroten για το 2019 και κυκλοφορεί Minos EMI / Universal. Απολαύστε το εδώ!