fbpx

Οι Ομπάμα ή οι Κλούνει είναι οι πιο καλοντυμένοι;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τα δύο power couples συναγωνίζονται σε κομψότητα

Ο Μπαράκ Ομπάμα μαζί με την οικογένεια του απολαμβάνει τις διακοπές του στην λίμνη Κόμο στην Ιταλία από το απόγευμα της Παρασκευής κα όπως ήταν αναμενόμενο επισκέφθηκαν τον καλό τους φίλο Τζόρτζ Κλούνει στην μαγική βίλα του. Τα δύο ζευγάρια έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές τους επιλογές καθώς και τόσο οι Obamas όσο και οι Clooneys έχουν υψηλό γούστο και θεωρούνται ιδιαίτερα κομψοί.

Ο Μπάρακ και η Μισέλ πήγαν στην βίλα του Τζόρτζ και της Αμάλ το περασμένο Σαββατοκύριακο επιβεβαιώνοντας την δυνατή φιλία που έχουν. Δύο ισχυρά και επικά ζευγάρια όπως γράφει ο παγκόσμιος τύπος συναντήθηκαν στην Ιταλία.

Με απίθανο καλοκαιρινό στυλ η Μισέλ Ομπάμα και η Αμάλ Κλούνει εθεάθησαν σε ένα μικρό σκάφος. Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα λευκό τοπ ενώ η σταρ δικηγόρος προτίμησε ένα πολύχρωμο φόρεμα του οίκου Gucci.

H φιλία των δύο πανίσχυρων ζευγαριών ξεκίνησε το 2008. Η γνωριμία τους έγινε με αφορμή την πολιτική και φιλανθρωπική δράση του Κλούνεϊ, ειδικά σχετικά με την υπόθεση του Νταρφούρ. Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τα ζευγάρια σε σκάφος ενώ πήγαιναν στη φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος που έχει ο Κλούνεϊ. Οι Ομπάμα αναχώρησαν την Τρίτη, 25 Ιουνίου, απο την Ιταλία.







Διαβάστε ακόμα