fbpx

Τα Must Have κομμάτια που πρέπει να επενδύσετε στις εκπτώσεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τσεκάρετε απο τώρα τα κομμάτια που θα γίνουν ανάρπαστα απο την πρώτη μέρα των εκπτώσεων

Σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα την Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινούν επίσημα οι εκπτώσεις και ως συνήθως όλοι τρέχουμε να προλάβουμε τις καλύτερες προσφορές για τα σύνολα της σεζόν που θέλουμε να αποκτήσουμε. Επενδύστε σε statement τσάντες, σε φίνα blazer, στα fashionable σανδάλια της φετινής σεζόν αλλά και στα πιο trendy μαγιό.

Δείτε τα κομμάτια που πρέπει να επενδύσετε στις φετινές εκπτώσεις

Κλασική Mulberry τσάντα σε καφέ απόχρωση, αξίας £1095. Μια απίθανη τσάντα που πάει με όλα τα σύνολα και φοριέται όλες τις ώρες.

Απο το Mango το δερμάτινο Jacket, αξίας £200 σε κίτρινο. Πρόκειται για ένα statement leather jacket που αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Απο το ASOS τα Sporty Sandals σε μαύρο, κοστίζουν £28. Πρόκειται για ένα mega shoe trend και οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να τα αποκτήσετε.

Τσάντα απο τον Charles & Keith, αξίας, £69. Μια τσάντα κομψή που δείχνει πολύ ακριβή ενώ δεν είναι.

Καρό μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπ απο το Mytheresa, αξίας £158. Το χρώμα της σεζόν είναι το κιτρινοπράσινο. Τραβάει όλα τα βλέμματα, τονίζει σωστά τις καμπύλες και κρύβει την κοιλίτσα.

Απο τον οίκο Valentino με ζώνη αυτά τα λινά Shorts κοστίζουν με την έκπτωση £404. Φοριούνται παντού και όλες τις σεζόν καθώς αποτελούν κλασική αξία.

Σακάκι απο τον Joseph σε Pinstripe, αξίας £645. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια slip skirt ή με φαρδιά τζήν.







Διαβάστε ακόμα