fbpx

Βρείτε το στυλ φρυδιών που σας ταιριάζει

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Συναντήσαμε την PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη και μας έδωσε πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές.

“Θέλω να διορθώσω τα φρύδια μου», «Βαρέθηκα να χάνω χρόνο βάφοντας τα φρύδια μου κάθε μέρα», «Πώς θα βρω το σχήμα φρυδιών που μου ταιριάζει;» «Πώς είμαι σίγουρη ότι το σχήμα φρυδιών μου είναι το σωστό;»
Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις σίγουρα έχουν περάσει και από το δικό σας μυαλό ή έχουν γίνει θέμα συζήτησης ανάμεσα σε σας και τις φίλες σας όταν έρχεται η ώρα να μιλήσετε για φρύδια!

Και επειδή οι απορίες είναι πολλές και η συζήτηση γύρω από το ιδανικό σχήμα φρυδιών μεγάλη απευθυνθήκαμε στην master του είδους, τη PHI MASTER Σταυρούλα Γιαννούλη για να μας δώσει όλες τις σωστές απαντήσεις.

Η κα. Γιαννούλη εξειδικεύεται στην τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών, το microblading, αλλά και στην περιποίηση φυσικών φρυδιών. Όσοι την γνωρίζουν δεν την αποκαλούν τυχαία «η βασίλισσα των φρυδιών». "Αυτό που εξηγώ σε κάθε γυναίκα είναι ότι το ιδανικό σχήμα φρυδιού είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά μας. Αυτό που θα φέρει την ισορροπία στο πρόσωπό μας σύμφωνα με τις αναλογίες του προσώπου μας και την αρμονία με τα χαρακτηριστικά μας. Οι πελάτες είναι μπερδεμένοι ανάμεσα σ’αυτό το σχήμα που ήδη έχουν, που καθημερινά έχουν συνηθίσει να ζωγραφίζουν, στο ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό τους και σ’αυτό που κάνουν όταν κάνουν μακιγιάζ σε ολόκληρο το πρόσωπο»

Και όταν ακούμε ότι τα λεπτά ή άλλοτε οτι τα πυκνά φρύδια είναι στη μόδα; Η PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη εξηγεί ότι: «Για εμένα τα φρύδια όσον αφορά τη μονιμότητα, δεν είναι μόδα. Θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μας. Το φρύδι δείχνει την προσωπικότητά μας. Δείχνει συναισθήματα. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και τα φρύδια είναι μοναδικά. Το κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές καμπύλες γι’ αυτό και το σχήμα των φρυδιών σε κάθε πρόσωπο παίρνει διαφορετική μορφή».

Είναι λάθος λοιπόν να θέλουμε να πετύχουμε στο πρόσωπο μας ένα σχήμα φρυδιών που βλέπουμε στα social media ή σε κάποιο διάσημο πρόσωπο; «Πολλές φορές οι πελάτες διαλέγουν ένα σχήμα που τους αρέσει από τα social media ή θέλουν το φρύδι κάποιας διασημότητας λέγοντας «αυτό το φρύδι μου αρέσει» και πάντα εννοούμε το σχήμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό. Γι΄ αυτό και ένα ωραίο σχήμα φρυδιών που θαυμάζουμε σε κάποιο πρόσωπο δε σημαίνει ότι θα ταιριάζει και το ίδιο και σε μας. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε μέτρηση πριν από κάθε σχηματισμό των φρυδιών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να βρούμε με ακρίβεια το ιδανικό σχήμα για τον καθένα που ταιριάζει αρμονικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Υπάρχει τελικά το σωστό σχήμα και χρώμα για τα φρύδια; Η κα Σταυρούλα Γιαννούλη απαντά: «Όταν κάνουμε μακιγιάζ φτιάχνουμε και το ύφος των φρυδιών μας ανάλογα. Αυτό είναι κάτι που σβήνει χωρίς δέσμευση και μεγάλη διάρκεια. Το σωστό σχήμα όμως είναι αυτό που όταν είμαστε αμακιγιάριστοι μας δείχνει τον ωραίο μας εαυτό αναδεικνύοντας την ωραία πλευρά της φυσικότητάς μας. Σε ότι αφορά το χρώμα, το διαλέγουμε σύμφωνα με το χρώμα των φυσικών τριχών μας και όχι σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών μας. Το σχήμα φρυδιών μπορεί να αλλάξει όλο το πρόσωπο μας. Πριν από κάθε περιποίηση ή εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών συζητάμε πάντα με τους πελάτες για το πώς τους αρέσει ή έχουν συνηθίσει την εικόνα τους αλλά φροντίζουμε πάντα να τους συμβουλεύουμε για το πιο είναι το ιδανικό σχήμα γι΄ αυτούς που ταιριάζει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά τους.

Ευχαριστούμε την PHI Master Σταυρούλα Γιαννούλη για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές.
Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε: 210 8253469 www.biocolours.gr

Biocolours

Γ' Σεπτεμβρίου 99, Αθήνα







Διαβάστε ακόμα