fbpx

To floral φόρεμα που θα γίνει mega trend τον ερχόμενο χειμώνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το φόρεσε η Anna Wintour και η Selena Gomez μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Η είδηση βέβαια δεν έιναι οτι οι δύο διάσημες κυρίες φόρεσαν παρόμοια φορέματα αλλά το γεγονός οτι η Anna Wintour επέλεξε floral dress! Η σιδηρά κυρία της μόδας δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο πολύχρωμες εμφανίσεις καθώς επιλέγει πάντα πιο κλασικά και "δύσκολα" σύνολα. Ο κόσμος της μόδας πραγματικά έχει μείνει με την απορία πώς η Wintour επέλεξε να "διαφημίσει" ένα λουλουδάτο φόρεμα το οποίο θα αποτελέσει ένα απο τα κυρίαρχα trends για τον χειμώνα του 2020.

Το παράδοξο βέβαια είναι οτι παρόμοιο φόρεμα επέλεξε και η νεαρή τραγουδίστρια Selena Gomez αποδεικνύοντας πώς το συγκεκριμένο κομμάτι ταιριάζει πολύ σε όλες τις ηλικίες και κολακεύει διαφορετικούς τύπους γυναίκων.

Και μπορεί οι σωματότυποι των δύο γυναικών να είναι εντελώς διαφορετικοί, ωστόσο τα prints είναι σχεδόν τα ίδια, κόκκινα λουλούδια σε μαύρο φόντο. Η Wintour διάλεξε ένα Dolce & Gabbana φόρεμα και η Gomez ένα απο την συλλογή του οίκου Rixo.

Τα φορέματα με έντονα λουλούδια και σκούρο φόντο αποτελούν μια απο τις πιο δυνατές τάσεις για τον ερχόμενο χειμώνα και "παίζουν" δυνατά και το φθινόπωρο.

Εσείς ποιά απο τις δύο κυρίες προτιμάτε;