fbpx

Οι βερμούδες του φετινού χειμώνα φοριούνται απο τώρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το καλοκαιρινό trend εξακολουθεί να απασχολεί τις fashionistas και την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μια τάση που έκανε δειλά την εμφάνιση της πέρυσι. Ωστόσο το καλοκαίρι του 2019 έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και φορέθηκε πολύ απο τις fashion influencers και τις σταρ του Instagram. Τα bermuda shorts τον φετινό χειμώνα "κυκλοφορούν" σε πολλά χρώματα και υλικά με δημοφιλέστερα το λευκό, το καφέ και το μπεζ.

Τα πιο αγαπημένα υλικά είναι το δέρμα, το tweed αλλά και το επεξεργασμένο απαλό μαλλί. Ταιριάζουν τόσο με ένα απλό tank top όσο και με ένα blazer. Οι οίκοι Prada και Bottega Veneta "ευθύνονται" κατά κάποιο τρόπο για το συγκεκριμένο trend καθώς συμπεριέλαβαν τις βερμούδες και στις χειμερινές συλλογές τους

Τις πρώτες πιο ψυχρές μέρες του φθινοπώρου μπορείτε να τα συνδυάσετε με super trendy πέδιλα και statement πουκάμισο.

Για ένα πιο άνετο, casual αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα λινό πουκάμισο, βερμούδα σε κλασικό ύφος και κομψά μποτάκια.

Μια απο τις πιο κομψές και δημοφιλείς εκδοχές είναι αυτή με τα bermuda suits συνδυασμένα με ψηλοτάκουνες γόβες και κομψές καμπαρντίνες. Το γκρί με μεταλλικές λεπτομέρειες είναι ένας απίθανος συνδυασμός.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς ναι μεν το κομμάτι αυτό είναι βολικό και άνετο αλλά η επιλογή του παίζει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ανάλογα την ηλικία που βρισκόμαστε επιλέγουμε και το αντίστοιχο στυλ του συγκεκριμένου ρούχου.