fbpx

Butter yellow: Το χρώμα που θα κάνει την διαφορά στα σύνολα του χειμώνα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Το χρώμα του βούτυρου είναι μια ισχυρή τάση

Την συγκεκριμένη απαλή απόχρωση του κίτρινου είδαμε να κάνει την εμφάνιση της στην πασαρέλα των μεγάλων σχεδιαστών πέρυσι ωστόσο κέρδισε έδαφος το καλοκαίρι και φέτος πρωταγωνιστεί στα σύνολα του χειμώνα. Το Butter-yellow είναι ένα χρώμα φρέσκο, καινούργιο που ξεπήδησε απο την παλέτα των neutrals και αγαπήθηκε τόσο πολύ απο τις influencers που φορέθηκε ακόμα και head-to-toe, σε πρωινές εμφανίσες αλλά και βραδινές εκδηλώσεις.

Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν αυτό το χρώμα ως αντικαταστάτη του μπεζ και έτσι έδειξαν total looks στην κομψή απόχρωση του βούτυρου. Πρόκειται για ένα πολύ φίνο και κομψό χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα δέρματα και κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες.

Ο σωστός τρόπος για να το συνδυάσετε είναι να το αντιμετωπίσετε όπως το λευκό το μαύρο και το μπεζ. Μην αγχώνεστε, είναι πιο εύκολο απο όσο νομίζετε. Ένας τέλειος συνδυασμός είναι να φορέσετε το butter yellow κοστούμι σας με λευκό τοπ. Το μυστικό για άψογο στυλ είναι να το συνδυάσετε με pale χρώματα αλλά και με πιο έντονες αποχρώσεις.