fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 απίθανα χειμωνιάτικα look απο τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Αντιγράψτε ελεύθερα!

Μπορεί τα 4 σουπερμοντελ να "σαρώνουν" τις διεθνείς πασαρέλες και να αποτελούν τα "χρυσά" κορίτσια του μόντελινγκ ωστόσο το προσωπικό στυλ που διαθέτουν ειναι αξιοζήλευτο και τις περισσότερες φορές δείχνει σαν να είναι βγαλμένο απο editorial μόδας. Δείτε τις καλύτερες off duty εμφανίσεις απο τα διασημότερα μοντέλα και αντιγράψτε άφοβα!

Kendall Jenner

Σύνολο σε off white απόχρωση επέλεξε για μια εμφάνιση off duty το σουπερμοντελ. Τα μικρά cateye γυαλιά ηλίου και το μεταξωτό φουλάρι στα μαλλιά αποθεώνουν το στυλ της Kendall.

Αδερφές Hadid

H Gigi και η Bella Hadid είναι απο τα κορίτσια που δημιουργούν τάσεις στις off duty εμφανίσεις τους. Το μαύρο πουλόβερ με το κόκκινο cropped puffer είναι τα χειμωνιάτικα Must Have και οι αδερφές Hadid τα συνδυάζουν άψογα με τα σωστά παντελόνια και μποτάκια.

Rosie Huntington-Whiteley

Αν υπάρχει μια διασημότητα που μας αρέσει πολύ ειδικά την περίοδο του χειμώνα αυτή είναι η Rosie Huntington-Whiteley. Εδώ συνδυάζει μοναδικά το oversized πανωφόρι με το καπέλο σε neutral απόχρωση και κάνει την διαφορά με ένα ήσυχο μεν αλλα καθόλου βαρετό σύνολο.

Hailey Bieber

Το μοντέλο έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και φροντίζει να συνδυάζει σωστά το animal print blazer σε κόκκινο με το μαύρο cropped hoodie. Ένα look για τις πιο τολμηρές.