fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κοστούμια που πρέπει να επενδύσουμε αυτή την σεζόν

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Τρείς είναι οι βασικές τάσεις

Τα κοστούμια είναι ένα απο τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν. Αποτελούν μια εύκολη λύση στο πρωινό ερώτημα "τι να φορέσω στο γραφείο", είναι κομψά και σας κρατάνε ζεστές τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλούς διαφορετικους τρόπους έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Απο λεπτά ζιβάγκο και μπότες, μέχρι να τα φορέσετε κατάσαρκα με "γυμνά" πέδιλα για μια σέξι βραδινή εμφάνιση. Τα πουκάμισα και τα τοπ ταιριάζουν επίσης πολύ με τα νέα κοστούμια.

Τρία είναι τα βασικά στυλ που πρέπει να υιοθετήσετε τον φετινό χειμώνα.

Τα πολύχρωμα κοστούμια αποτελούν την πιο δυνατή τάση του χειμώνα. Επενδύστε σε πράσινο, κίτρινο, κόκκινο ή μπλέ κοστούμι και φορέστε το ψηλά πέδιλα, sneakers και χρυσές λεπτομέρειες.

Το καρό κοστούμι είναι πάντα επίκαιρο καθώς το επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες. Κλασική επιλογή που μπορείτε να φορέσετε τόσο με ένα t-shirt όσο και ένα λεπτό πουλόβερ.

Οι αποχρώσεις του μπεζ είναι ένα ακόμα δυνατό trend το οποίο δείχνει υπέρκομψο. Τα κοστούμια στα χρώματα του μπεζ, κρεμ και ανοιχτό καφέ συνδυάζονται τέλεια με πολύχρωμα αξεσουάρ, statement τσάντες